divendres, 21 d’octubre del 2011

Per anar a dinar sí que hi ha diners,,,

Enmig de la crisi econòmica que estem vivint les administracions estan retallant en molts aspectes, la majoria de les vegades de forma injustificada. L'ajuntament de Molins de Rei també està patint una situacio econòmica delicada perquè els ingressos han baixat i les despeses socials han augmentat.

Doncs ens vàrem assabentar que fa pocs dies l'alcalde de la Vila, en Xavi Paz (PSC) i en Joan Ramon Casals (CiU) van convidar a tots els directors/es dels centres educatius de la vila a dinar en un restaurant del barri de la Granja. Això ha estat pagat amb diners públics.

L'objectiu del dinar era fer una reunió de treball per debatre amb tots els directors/es sobre aspectes relacionats amb l'educació. Tothom sap que enmig d'un dinar no és el lloc més oportú per fer una reunió profitosa si el que s'entèn per profitosa és anar més enllà de quedar bé i teixir relacions personals en un ambient més distés.

Aquest dinar no es feia anys enrera i per tant és el primer cop que es fa. Personalment penso que és una vergonya gastar-se diners públics per anar a dinar. Si volen parlar amb els directors/es penso que és més eficient convocar una reunió en una de les dependències de l'ajuntament, que és on es fan les reunions.

A alguns se'ls hi hauria de caure la cara de vergonya de veure com la Generalitat de Catalunya ens està retallant les seves aportacions de forma considerable i a sobre es gasten els diners públics en dinars innecessaris. Des de la CUP hem demanat quin ha estat el cost del dinar i ja us informarem del mateix.

16 comentaris:

RIDER ha dit...

Gràcies per fer-ho públic, ara caldria saber que va costar i que ho paguin els seus partits.

myr ha dit...

Això mateix, ara haurà de sortir en el cuadre de despeses i que tothom ho sapiga.

el predicador ha dit...

alex cuando sale el proximo boletin de la cup.

Anònim ha dit...

Tambe estaria be sapiguer perquè l'empresa Sonitrons ha fet una gran quantitat d'actes de la Festa Major, per cert el seu gerent es el numero 19 de les llistes de la CUP. Que hauria passat si fos un altra persona d'un altra parti ? Quin hauria sigut el comentari de l'alex Maymo ?

Anònim ha dit...

Algú comenta que vau demanar d'assistir-hi... espero que no sigui així.

Anònim ha dit...

I per cert, com és que la CUP no assisteix als Consells Escolars Municipals?

Anònim ha dit...

Patètiques les explicacions del alcalde per dir que havien pagat el dinar perque aquesta era la millor manera de treballar.
Que vagin pagant dinars mentre foten la tissora pel darrere!

Anònim ha dit...

Per cert.. algú sap si el Rafael Bellido Cárdenas continua xuclant de la mamella pública molinenca?

Seria imperdonable que un personatge que va començar a treballar a l'Ajuntament amb contractes administratius totalment fraudulents ara continuï treballant-hi sota una artificiosa cobertura legal d'un contracte laboral o nomenament interí SENSE PROCÉS SELECTIU!!!!!!!!!!!!

Què hi ha dels principis d'igualtat, mèrit i capacitat!!!!!!

Anònim ha dit...

En nòmina del Consell Comarcal del Baix Llobregat:
- Ivan Arcas
- Víctor Puntas
- Rafael Bellido

Hem de passar JA !!! d'una democràcia representativa a una democràcia participativa.

Anònim ha dit...

Amic que em precedeixes... Suposo que ets conscient de que encara ens queda molt per fer en "democràcia representativa", per tant la democràcia participativa és quelcom inasolible.

L'autèntica lluïta ara és contra el "poder" financer, perquè a banda dels poders legislatiu, executiu i judicial, el poder financer es troba per sobre d'ells en opaca dictadura.

Seria bo de treure la pols a la guillotina i fer unes quantes escapçades de financers.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, la crisi actual te responsables, amb nom i cognoms, a nivell estatal, autonòmic i local.

també afegeixo una reflexió; com és que n'hi ha ajuntaments a Catalunya i a l'estat espanyol que el seu deficit és zero, o pràcticament zero, i n'hi ha d'altres amb l'aigua al coll ?

Que vol dir que alguns gestors municipals són uns craks i els altres uns incompetents ?... aqui n'hi ha alguna cosa que no quadra.

També crec que és important incorporar el seu grau de responsabilitat (no tanta com els que tenen responsabilitats de govern, però si per ser representatns del poble) als partits politics en l'oposició.

Anònim ha dit...

Jo diria que l'Alcalde va informar al Ple del preu del dinar i de les persones que van assistir-hi.

Anònim ha dit...

El VagoPuntas al Consell Comarcal ... cinco millones de parados que quieren trabajar i han tenido que enchufar al tipo que no da un palo al agua.

Anònim ha dit...

Curriculum del VagoPuntas:

- Responsable de la debacle de ERC
a Molins

- Corresponsable de la corrupcion junto con su mentor en el Consell señor imputado-arcas

- Vividor profesional

- Sin ideologia ni principios pero "camuflado" entre las cuatro barras (de "barra" un mogollon aunque ultimamente des - "barra" un monton".

- Sin ....

Anònim ha dit...

I podríamos saber los ciudadanos de Molins de Rei que proceso transparente de selección ha pasado el Sr. Botran de su candidatura para dar clases en la universidad?

Àlex Maymó i López ha dit...

La CUP no va demanar assistir-hi al dinar i tampoc ho sabíem que es faria. De totes maneres no hi haguessim anat.

L'empresa Sonitrons ha estat escollida per una àrea governada per CiU i abans que manava ERC també treballava per l'Ajuntament. Igual que moltes empreses de Molins de Rei.

Fins ara la CUP no sempre hem pogut assistir al Consell Escolar perquè era incompatible l'horari de les reunions amb l'horari laboral. Ara ja ho tenim millor per anar-hi.

L'Albert Botran no dóna classes a la universitat.

Salutacions!