dimarts, 20 de febrer del 2007

A Molins tenim dos caps de la Guàrdia Urbana

Durant anys el cap “oficial” de la Guardia Urbana de Molins de Rei va ser el senyor Molina. Només feia falta parlar amb molts agents de la policia local per veure que aquest home dirigia el cos basant-se en amiguismes i marginant a qui li portava la contraria. Fins i tot, un sindicat de policies locals se’n feia ressò en un dels seus butlletins on s’acusava al Sr. Molina d’actituts masclistes. Aquest senyor no deixava sortir de la centraleta a una agent perquè deia que no estava preparada fins que va aconseguir que aquesta agent marxés de Molins.

La Guardia Urbana és el que és i no és bo que alguns intentin exercir unes funcions que no li corresponen i un bon Cap ha de vetllar perquè els agents no s’extralimitin en les seves funcions. El Sr. Molina havia actuat en moltes ocasions amb prepotència i autoritarisme, inclús amb els seus subordinats.

Quan es va voler solucionar el problema, com que fer-lo fora sortia molt car, se’l va destinar a fer un Pla de Seguretat o algo per l’estil, perquè de fet amb tan enrenou que hi ha no sé ben bé que ha de fer. Van nombrar un nou Cap de la Guardia Urbana. Ara estem pagant dos sous.

Ara resulta que el sr. Molina porta molt temps de baixa per depressió i ha denunciat per mobing al regidor de Seguretat Pública Enric Franch. És lamentable que s’estigui pagant dos sous però el que està clar que el principal culpable és el sr. Molina i és lamentable que alguns intentin aprofitar aquest tema per motius electorals.

El que caldria fer és un mobing col·lectiu per fer que el Sr. Molina deixi de viure del sou de l’ajuntament de Molins i renunciï voluntariament a la seva plaça. La llastima és que un altre poble haurà d’aguantar les seves actituds….

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha sido peor el remedio que la enfermedad. Ahora falta un tercer jefe dado que la Policia Local de Molins de Rei no levanta cabeza.

Guàrdia Urbana: per on van els trets?

La Guàrdia Urbana segueix igual...

Els vehicles de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei no han passat la ITV

http://tomaquetmoliner.blogspot.com/

ENRIC FRANCH PUJOL, Concejal de Seguridad ciudadana del Ayuntamiento de Molins de Rei, candidato preferente al Premio “SAN RAFAEL” (como todos saben, Sant Rafael es el patrón de la Policía Local- Hemos escogido como candidato a este Concejal, dadas sus peculiares características en la dirección política de la Policía Local de Molins de Rei.

Como consecuencia de su gestión :

Molins de Rei es un municipio puntero en abrir expedientes disciplinarios contra policías locales.

Molins de Rei es un municipio puntero en lo que respecta a expedientes sancionadores que han tenido que ser revocados por los tribunales de justicia .

Molins de Rei es un municipio puntero en lo que respecta a horas extras del personal.

Molins de Rei es un municipio puntero en lo que respecta a absentismo laboral.

Molins de Rei es un municipio puntero en lo que respecta a fugas de personal.

Molins de Rei es un municipio puntero en lo que respecta a coste de formación del personal de nuevo ingreso, ya que al poco tiempo de entrar, se ven obligados a abandonar su trabajo por la presión ambiental negativa.

Molins de Rei es un municipio puntero en lo que respecta a gastos derivados de contratación de abogados externos que defiendan delante de los tribunales, las continuas decisiones políticas equivocadas.

Molins de Rei es un municipio puntero en lo que respecta a la precariedad laboral del personal. La mayoría de los agentes son interinos o habilitados. Con ello se garantiza su silencio ante las continuas irregularidades internas.

Molins de Rei es un municipio puntero en lo que respecta a mandos en situación de precariedad laboral (habilitados o interinos). Con ello se garantiza su silencio ante las continuas irregularidades internas.

Molins de Rei es un municipio puntero en lo que respecta a poco personal en servicio, teniendo en cuenta la relación: número de habitantes / extensión de población.

A pesar de los enormes recursos económicos utilizados, la organización policial no levanta cabeza, siendo una practica habitual su aparición en los medios de comunicación.

Hasta luego, enano verde.

Anònim ha dit...

Alex, que bajo has caido. Un antisistema como tu haciendole el juego a los de Iniciativa. Increible. ¿Que ya estas en la nómina del ayuntamiento?

Anònim ha dit...

Alex Maymó, nou cap de la Policia Local de Molins de Rei?

Anònim ha dit...

Que ja has parlat amb l'arcas per fer-li's la campanya de les municipals??

Dedicat a fer oposició de veritat i participa d'una vegada en cose series i deixar-vos de collonades.

Àlex Maymó i López ha dit...

A mi m'importa poc el que digui Iniciativa sobre el cas sinò que simplement he opinat sobre el sr. Molina i com actuava i no em baso amb el que pugui dir Iniciativa.

Anònim ha dit...

Alex, posat en contacte urgent amb el Molina, doncs .................l'has cagat. És un consell d'un amic.

Àlex Maymó i López ha dit...

Jo no tinc cap problema en escoltar la versió de ningú i si em vols passar tota la informació que tinguis t'ho agrairé.

Àlex Maymó i López ha dit...

Si vols que en parlem ho podem fer a través del correu electronic millor que per aquí. alex_molins_cat@yahoo.es

Anònim ha dit...

Alex, abans d'escriure sobre algú informat. L'actual cap de la guàrdia urbana es pitjor que el sr. Molina, el que passa es que el Molina a més era tonto, i el actual és una mala persona, capaç de tractar a les persones de les formes més requergolades per tal d'enfonsarles i que pleguin. Sàpigues que si no cambia el cap de la guàrdia urbana (on està ara la famosa auditoría ?. No cal auditar al nou cap ?).

L'enrenou que és genererà qualsevol dia per les bestieses que fa aquest nou cap, seran de les que fan época, i a les hores veurem com expliquen els responsables polítics la desfeta.

Unknown ha dit...

Pel que sembla ja està sol·lucinat el tema del cap de la la guàrdia urbana, marxa a Viladecans d'aqui a poc, que no el passi res al guàrdies d'allà

Anònim ha dit...

Que Dios nuestro Señor acoja en su seno a la plantilla de Viladecans, porque les llega la "crem de la crem".
Fase 1.- Entrevista a solas con las siguientes palabras: "¿Vostè està amb mi, o amb els desestabilitzadors?".
Fase 2.- Baja y opositar fuera.

Anònim ha dit...

el sonrisitas a Viladecans.. uf vaya vaya la que les viene encima a los de Viladecans.
esa policia local se va a ir al carajo, sólo les faltaba esto.

Anònim ha dit...

De la nostra G.U. no marxa més gent:
1. Perquè ja no té edat per anar a una altre
2. perquè espera que l'enviïn a l'Academia.
3. Perquè espera uns galons.
I després veus que als que aquí no "servien per res" sel's rifen a d'altres Ajuntaments per ser bons professionals, a tots menys als comandaments.
I això encara no us dona cap pista?
No us interessa veure el problema... S'ha creat una desconfiança i una mala maror entre companys tan bèstia que a vegades dubto com poden patrullar junts i, en el cas que calgui, salvar-li el coll al company...
Un dia sortirem a la prensa groga...

Anònim ha dit...

Hola soy de Viladecans y quisiera que alguien me hablara del Sr. Domenech Camanyes. Entiendo que siempre hay dos versiones de las cosas por este motivo quisiera una descripción lo mas imparcial posible de la persona.

Gracias.