dijous, 29 de març del 2007

Debat sobre la mancança d'equipaments i política cultural

Ahir dimecres es va celebrar el primer dels debats oberts de la CUP per elaborar les nostres propostes per Molins de Rei. Primer de tot diferents persones en nom d'algunes entitats han exposat quines mancances d'equipaments tenen en el seu cas en concret i posteriorment s'ha obert el debat a tots i totes les assistents.

Durant els 90 minuts de debat s'han tractat bastants temes relacionats amb la política cultural del municipi i en la falta d'equipaments culturals i esportius. També s'ha remarcat que s'ha de treballar per coordinar tot el teixit associatiu per aconseguir per una banda exigir els equipaments necessaris per la vila i per altra banda per garantir un futur cohesionat per la nostra vila on l'associacionisme tingui un pes important en la vida social de la vila.


En els propers dies ja donarem a conèixer les conclusions d'aquest debat i començarem a anunciar el proper debat previst pel dimarts 10 d'abril que tractarà el tema de la Participació Ciutadana i els Pressupostos.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Alex!!
n'he llegit de fredes i de calentes en els últims comentaris publicats al teu bloc...i encara que no comparteixo sentiment amb la gent que no disfruta de les festes degut als excessos d'alcohol, no crec que suposi una preocupació extrema per al votants i a la vegada em de tenir clar que cadascú fa amb la seva salut allò que li ve de gust!! bé, espero que en traieu un bon entrellat de les jornades que feu i tingueu una gran participació!!
salut i força!!

Anònim ha dit...

Salut!
Em sembla que puc apreciar que a Molins comennça a haver-hi por. Tots aquests comentaris criticant és el primer símptome que les coses es fan bè, i naturalment hi ha qui aixó li fa mal.

Anònim ha dit...

Mira em sembla que vaig perdre el temps anant a aquesta xerrada. Es va dir el mateix de sempre. Semblava més una carta als reis i una catarsi col·lectiva. M'esperava més de vosaltres. Sou iguals a tots els altres.

Marc.

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola "Marc",

Curiosament ningú dels assistents va donar aquesta visió ni ningú es deia Marc, a part d'un Marc que està a l'assemblea de la CUP.

Anònim ha dit...

Qui ets amic MArc?? que vas intoxicant el missatge de les borratxeres, ara de l'acte de l'altre dia. Que raro que això mateix ho he sentit dir de gent propera als iniciativus... a veure si ens amaguem darrere d'un bigoti? nosé, nosé...

Quines ganes que teniu que no ens presentem, oi? pues va ser que no!!