dimarts, 1 de maig del 2007

El tancament parcial del confidencial Molins Reials

Avui 1 de maig des del confidencial Molins Reials s'ha anunciat que a partir del 4 de maig suspenen la seva activitat fins a després de les eleccions municipals. No entraré ni m'interessen els motius pels quals ERC ha decidit deixar d'utilitzar un confidencial com a joc polític però realment me n'alegro de la decisió.

Em sembla molt bé que vulguin difondre el que vulguin mitjançant internet però per això poden utilitzar el bloc del seu candidat o la seva web i sempre donant la cara. Des d'aquest confidencial i des de l'altre (que també sembla inactiu) s'han donat informacions falses amb l'únic objectiu de desgastar i amb la intenció d'intentar crear una polèmica en la que nosaltres no entrarem. Per parlar sobre les coses que interessen a la gent i que potser no han fet tan bé com es pensen tindrem els diferents debats públics, on allà no podran amagar-se en l'anonimat per llençar informacions falses.

Espero que després de les eleccions a alguns no els hi quedin ganes de continuar creant confidencials i es dediquin a coses més profitoses.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Però ara no sé de que us queixeu. Us ha donat publicitat gratuita perque la gent us conegui.
Sincerament crec que la pèrdua d'una web com la de Molins reials farà perdre una visió diferent de la politica de molins de rei.
No crec que sigui una plataforma feta des de erc, crec que aquests ja tenen prou liu amb lo seu si aguantaran els 3 regidors o bé pujen un o perden un. No crec que gent seva estigui al darrere, més diria que com estava fet, sí que hi havia algú al darrera amb esperit nacional per algun article publicat, i que potser votant proper a erc, però també podria ser votant proper vostre. Ja que en cap moment us ha fet quedar malament.

Bé, a mi em sap greu que us alegreu per aquest fet.

Salutacions.

Miquel Ramon B.
Molins.

Anònim ha dit...

home,
Company Miquel Ramón....

Ja vec que no t has llegit alguns comentaris sobre gent de la CUP individualment parlant o com a col.lectiu .. que semblaven mes salsa rosa o crónicas marcianas .. que realment un blog polític o cultural...
Estic d acord que potser no era gent d ERC, i que el bloc feia un bon servei d'informació pero desqualificacions sense informació sobre certa gent amb la barra de dir-se anonims les que vulguis...
Almenys tu, poses el teu nom...

Salut ramón..
Gerard c. b.

Anònim ha dit...

I aixo de la propaganda ..
La propaganda se la fet la penya de la CUP amb la seva feina i esforç... Debats, xerrades, encartellades, reunions, concerts, actes, festes, webs, blogs.. com tots pero els partits ..pero evidentment sense un "Puto dur" company...O sigui que de propaganda res..ans al contrari...

Anònim ha dit...

Encara els sortira el tiro per la culata .. com el DVD de convergència....

Jo estic tambe d acord amb en Miquel i en Gerard que potser la gent que ho portava no tenen tota la culpa pero si que hi havia molt anon im valent .. que se li veia el plumero...

Per tant perdem un blog de divulgació política molinenca ..
però també una plataforma per carallots reprimits i impotentes de veure que s ha acabat el cuento d enredar jovent i no tant jovent per 4 vots..
A pendre pel....BLOG!

Jordi Batalla

Anònim ha dit...

A mi el que més m agrada és que de la CUP s en parla un ou...
Molins surt de l'Ou

Joni Farfolles

Anònim ha dit...

Doncs a mi no m'agrada gens que Molins Reials tanqui la paradeta (ni que sigui temporalment).

Potser hi ha hagut massa permissivitat en alguns comentaris que s'han amagat en l'anonimat. Però d'aquí a dir que us han fet quedar malament hi ha molta diferència.

I sincerament, espero que tregueu un regidor, encara que sigui per què no podeu seguir dient que no teniu un duro, que sou un partit polític diferent, etc, etc...

Salut!

Anònim ha dit...

Crec que la gent d'erc tenen bastanta feina en lo seu igual que els demes partits amb les municipals per dedicar-se a confidencials i sota sospites conspiracionistes com vols explicar. Potser vosaltres teniu suficient temps per dedicar estones i articles de parlar sobre aquesta web. A més, crec que aquest web feia un bon servei a la vila per la informació que donava, com diu algun comentari, tot i que hi havia algun article que no estava d'acord. Al mateix que alguns comentaris, que es podien haver moderat millor...

Bé, ha estat bé quan va durar!
Sort en les municipals.

Àlex Maymó i López ha dit...

Cadascú és lliure de pensar el que vulgui però en altres poblacions de la comarca també hi ha confidencials que es dediquen a criticar a tothom excepte a ERC.

En tot cas crec que el format d'un bloc confidencial no és el millor i caldria buscar un altre model menys sensacionalista i que fós realment informació real i plural.

Anònim ha dit...

Si com el llaç, oi?
només creixereu pels errors d'erc i no per motius propis, i ho sabeu, i us aprofiteu arreu del país. i és molt trist que sigui d'aquesta manera. El mateix va passar a molins amb EN-ICV i CiU.
Perque no deixeu de fixar-vos en els demes i feu quelcom vostra amb una mica d'iniciativa?
A i per cert, a catalunya no hi ha PSOE i a PSC! més que no vulgueu reconèixer.

Salut i força al canut.
I sort pel 27, en necessitareu molta.

Joan

Anònim ha dit...

Qui digui que Molins Reials no és d'ERC, o no sap llegir o és d'ERC.

Estic d'acord que cobrir-se en l'anonimat és un escut per difondre mentides tendencioses. I Molinsreials no ha estat una excepció.

Millor que pleguin els anònims confidencials i escrigui gent sense por a identificar-se que signi el que diu, simplement donant la cara.

Escampar merda amagant la identitat forma part del joc brut

Anònim ha dit...

Deixeu de dir tantes xorrades i mireu de solucionar els problemes que realment patim les persones cada dia.... Que si Molins Reials, que si ERC, que si la GRD que si la MJC..... i mentrestant els de sempre estem igual!!!!!!!!!!!Putejats, currants, i a sobre paga hisenda, i després vés a votar els 4 xupasangs de sempre!! A la merda amb la política.. jo aquest any voto per mi... apa, salut a tothom!!
+salut -discòrdia

Àlex Maymó i López ha dit...

Que la gent crítica no voti ja els hi va bé als partits tradicionals perquè de votants fidels de moment sempre en tenen. A vegades tens raó que les polèmiques absurdes ens distreuen l'opinió sobre temes més importants però a nivell de CUP estem intentant tractar aquests temes. No tenim la mateixa experiencia que molts polítics tradicionals però hi posarem ganes i coherència.

Marialluna ha dit...

En això de que a ells ja els hi està bé la gent crítica no voti, tens tota la raó, he estat mirant tot això de la cup,i em resulta força interessant, de moment, però estic molt desencantada amb la política, encara que també és cert que si no arrisquem a propostes noves mai sabrem si funcionen o no. Gràcies per l'aclaració.

Anònim ha dit...

Doncs dins del blog es la notícia que més comentaris té, així que sigui o no sigui un blog d'ERC es parla de Molins Reials i amb aixó augmenta la participació.

Per cert diria que a les municipals si treieu un regidor tindreu sort, després ve la feina de veritat, la sabreu fer bé?

Unknown ha dit...

anònim, la sabrem fer! hi pots posar la ma al foc.
A diferència d'alguns altres representants polítics nosaltres hem viscut sempre empapats de política intentant crear un mon més just i solidari sense esperar res a canvi.

Àlex Maymó i López ha dit...

Tant si treiem representació com no continuarem treballant intentant mantenir la coherència i de la millor manera que poguem.

El problema a vegades no és fer-ho bé o malament, perquè tothom es pot equivocar però et pots equivocar sense mala intenció o et pots equivocar buscant interessos personals o de partit.

En tot cas, nosaltres acabem de "néixer" i estem patint la desconfiança que existeix amb la resta de formacions polítiques però només el temps posarà les coses al seu lloc.

Anònim ha dit...

Depén el que s'entengui per saber-la fer: Si saber-la fer és anar a buscar un pacte de govern, regatejant en plan "mercadillu", per assegurar-se 4 poltrones, llavors no la sabrem fer.

salut!

Anònim ha dit...

Per assegurar-se 4 poltrones o per governar i poder dur a terme part del teu programa?

Crec que és una manera més justa de definir un pacte...

Salut!

Àlex Maymó i López ha dit...

Si pactes podràs portar a terme part del teu programa però si ets una força minoritaria hauràs d'acceptar moltes coses que segurament no comparteixis i per tant des d'un punt de vista global pot ser contraproduent.

Anònim ha dit...

Per tant, entenc que la CUP no entraria a formar part del govern municipal mentre fós força minoritària?

Així difícilment es poden portar a terme les polítiques del vostre programa.

A vegades has de "sacrificar" la imatge, si vols desenvolupar les polítiques que creus millors per a la vila.

Àlex Maymó i López ha dit...

Nosaltres entenem que la participació ciutadana és clau i si aconseguim crear mecanismes prou consolidats estem convençuts que mitjançant la participació ciutadana les propostes que s'aprovin seran aplicades per l'equip de govern sino volen perdre encara més la seva legitimitat. Des de l'oposició aquesta serà la nostra posició.