dijous, 6 de setembre del 2007

Actes de l'11 de setembre a Molins de Rei

Enguany es tornen a celebrar els actes organitzats per la Comissió 11 de setembre de Molins de Rei i des d'aquí vull animar a la gent que hi participi per tal de tornar a aquesta diada l'esperit de mobilització que sempre havia tingut i recuperar el caràcter popular de la diada ja que per desgràcia la classe política d'aquest país va intentar convertir-la en un acte folkloric més. Els actes organitzats són els següents:

Dissabte 8 - d'11:00 a 14:00h
Al carrer Mercat cantonada amb carrer Major, taula de recollida de signatures de la campanya Decideixo Decidir.


Dilluns 10
20:00h Plaça dels Països Catalans
Marxa de torxes i recital de poemes a càrrec de molinencs i molinenques
21:30h Plaça del Mercat
Sopar
Podeu comprar els tiquets del sopar (10€: Fideuada, pa, vi, aigua i postres) a l'Estanc Margarit i a la Llibreria Barba
23:00h Plaça del Mercat
Actuació musical a càrrec de Rambla amunt, Rambla avall

Dimarts 11 - d'11:00 a 14:00h
A la plaça del Mercat, taula de recollida de signatures de la campanya Decideixo Decidir.

Dimecres 12 - 20:30h a l'Ateneu Mulei
Presentació de la Guia 'Què faig si?', a càrrec de Francesc Martín i David Sadurní.
Un interessant recull de suggeriments que poden ser útils per afrontar situacions quotidianes pel que fa a l'ús del català. Editada per la Plataforma per la Llengua.

Comissió 11 de setembre de Molins de Rei
(AM d'ERC, Ateneu Mulei, CAL, CUP i ENMdR)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pengeu-ho també a la pàgina de la CUP!

Salut!

Àlex Maymó i López ha dit...

Ja està donat l'avís. A veure si en breu ho pengen.

FRANK ha dit...

Hola, Alexandre!
Dieu que a Molins voldríeu un 11 de Setembre més reivindicatiu, cosa que trobo molt bé. A Castellbisbal acabem de descobrir que no només tindrem un 11 de setembre "folklòric", sinó que el tindrem "folklórico" en el sentit més "cañí" de la paraula: l'actual ajuntament (PSC-Transparència-ERC) ha organitzat, pel dia 11 a les 11.30 del matí, una actuació a càrrec de la Coral local I de la Casa de Andalucía. No pretenc mostrar animadversió envers la cultura andalusa, però sóc al mateix temps conscient que aquesta cultura ha estat utilitzada des de sempre per l'espanyolisme per a colonitzar el país culturalment, i penso que un acte d'aquestes característiques no té cabuda en la Diada, ni tan sols des del punt de vista d'afavorir la multiculturalitat...Sóc l'únic que em sento estranger al meu propi poble i que penso això?

Àlex Maymó i López ha dit...

La veritat és que es tracta d'un acte si més no curiós i segurament no solucioni els problemes d'integració que existeixen en la nostra zona i deixi una mica de banda la cultura catalana en un dia com la Diada. Segurament el dia que existeixi (si existeix) una classe política amb més valentia i es lluiti de debò per un país més lliure i més just podrem confiar més en ells i no caurem en maniobres com aquesta de Castellbisbal.