dijous, 6 de setembre del 2007

El tema dels sous a Llobregat TV

Ara fa una estona estaven entrevistant a l'alcalde de Molins, l'Ivan Arcas, per Llobregat Televisió i ha trucat un molinenc queixant-se de l'augment dels sous dels polítics i retribucions als partits polítics. La resposta de l'alcalde s'ha tornat a basar en dos arguments bastant febles.

Primer ha argumentat que s'han seguit uns criteris fixats per les entitats representatives dels municipis, per tant, la Federació Catalana de Municipis. Però qui controla aquesta Federació? Doncs els mateixos partits polítics amb representació parlamentària. És com si un lladre justifiqués els seus robatoris dient que existeix un sindicat del robatori que estableix com legal el robatori. Avui en dia, el sindicat del robatori es diu Federació Catalana de Municipis i a sobre és legal!!!

Després ha argumentat que sort en tenim de la democràcia de que els polítics puguin viure de la política i no com a l'època franquista on els polítics no cobraven de l'ajuntament i només ho podien ser els rics. Ara no es que visquin de la política sinó que s'enriqueixen només amb el salari. D'altres ingressos no en parlarem perquè aquí a Molins no se'n té constància però ja sabem que ha passat a molts indrets malgrat estar en "democràcia".

En el seu moment ja vàrem explicar més extensament quins són els nostres arguments al respecte però avui m'ha agradat veure com la gent li recorda aquest tema a l'alcalde. Que recordi l'alcalde, que a qui ha de convèncer és als vilatans i vilatanes i no crec que ho hagi aconseguit en aquest tema.