diumenge, 16 de setembre del 2007

A la monarquia l'hem de foragitar

Estem al segle XXI i encara avui en dia vivim en un estat encapçalat per un Borbó, i encara hi ha molts polítics que no tenen la suficient valentia de fer fora a un rei hereu del Franco i que viu a costa de tots els habitants de l'estat. I el més greu és que no es pot dir res contra aquesta lacra social perquè et pot caure una pena de fins a 2 anys de presó i evidentment certs partits d'esquerres suposadament mantenen aquesta legislació pròpia d'estats feixistes.

Aquesta setmana va haver-hi una manifestació a Girona per demanar l'abolició de la monarquia i es va cremar un retrat del Juan Carlos i la Sofia cosa que trobo perfecte i per això reproduiré la fotografia en aquest article. Els borbons ja porten massa segles vivint del "cuento" per no esmentar altres barbaritats i ja va sent hora que els foragitem. A Rússia aquest any es compleixen 90 anys de l'abolició de la monarquia. Nosaltres suposo que tardarem una mica més però confio en que no hauran de passar 90 anys més.

Segurament caldrà també des dels municipis, i Molins de Rei no en serà una excepció, treballar en aquesta línia, ja sigui presentant mocions com impulsant mobilitzacions populars.

1 comentari:

Carles ha dit...

A veure si la gent desperta, que és increïble que al segle XXI encara estiguem així. Per cert, molt oportuna la comparació amb Rússia, hores prèvies al partit de bàsquet...