dimarts, 30 d’octubre del 2007

El 24 de maig tocarà fer 600 kms amb bici

Avui he rebut un correu electrònic anunciant que la segona edició de la Barcelona - Perpinyà - Barcelona es realitzarà el 24 i 25 de maig de 2008. La primera edició d'aquesta ciclomarató es va realitzar el 2006 i consisteix en realitzar 600 kms en bicicleta amb un límit de 40 hores.

Per alguns us pot semblar una autèntica bogeria però per a mi potser ha estat la meva millor experiència en bicicleta. En l'edició del 2006 vàrem sortir unes 130 persones a les 6 del matí del dissabte del Velòdrom d'Horta de Barcelona amb destí final a Barcelona de nou després de passar per Perpinyà. Jo vaig optar per realitzar tot el recorregut sense parar a dormir i malgrat una avaria bastant important en la maneta vaig poder completar els 630 kms en 29 hores i 13 minuts, comptant 5 hores en parades per menjar en els diferents controls de pas.

El que més em va agradar és l'experiència de creuar gran part del Principat de nit encara que quan es va fer de dia van ser els pitjors moments perquè m'adormia sobre la bici. Si voleu més detalls podeu llegir la crònica que vaig fer.

No cal dir que aquest any penso tornar a fer-la i animo a tots aquells que surten en bicicleta a que s'apuntin. Superar aquest repte és qüestió de mentalitzar-se. Amb una mica d'entrenament és pot superar i com a anècdota dir que a l'any 2006 va participar i acabar entre els primers en José de Sant Celoni, que té 65 anys. (la foto és després d'acabar la ciclomarató)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

el 24 de maig em tocarà fer-ne 600 ????
donç segurament que entre tu , i els meus companys de grupeta de sant celoni Jose Garcia i en Pitu Planas , m'animareu.
cabroooonssss!

records xavi

Àlex Maymó i López ha dit...

Es que no dubtis que tu hi seràs també a la sortida. Aquest any fins i tot hi haurà grupeta CUP...jeje. Ja podem enganyar també al Jordi de Torà, al Marc de Cardedeu i el company de Sant Esteve de Palautordera.

Queden 7 mesos però tranquil que ja et convenceré!!

Anònim ha dit...

Aupa!

¿Sólo 600km? Para dar ese paseillo no voy hasta Barcelona, medito la posibilidad de ir por Iparralde y subir un par de repechos para calentar. Jeje...

¿Este año harás la QH dos veces?

Laster arte!

ION

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Ion,

Ja he dit que 600 kms no es tanta cosa pero sempre pots anar a guanyar al Julian Sanz....a veure si t'ho passes tan be llavors.

Ya puedes empezar a montar la expedicion vasca para la PBP o si quieres puedes hacer la Legazpi- Donibane Garazi - Bcn- Perpinya - Bcn...jeje.

Veig que ara treballes a Azpeitia, no?

Anònim ha dit...

Alex, tienes noticias sobre el jefe de la Policia Local de Molins?

Segun RADIO-MACUTO, en los proximos dias lo dan de alta en la nomina de Viladecans.

Accountability

Anònim ha dit...

Segun RADIO MACUTO, desde el dia de la famosa manifestación contra el Saura, en la que apareció la foto del jefe de Molins, el Concejal de Seguridad Ciudadana Enrique Franch esta buscando un nuevo jefe de policia para Molins de Rei.