dimecres, 10 d’octubre del 2007

Nova enquesta sobre els sous dels polítics

Després de la indignació que va generar l'increment d'entre el 35 i el 128% dels sous dels polítics i retribucions dels partits polítics crec que no ens podem quedar indiferents. L'opinió de la gent s'ha de canalitzar per altres mecanismes, a part de les eleccions cada 4 anys. Per tot això he obert aquesta nova enquesta perquè opineu al respecte. Jo crec que una recollida de firmes pot servir per plasmar fins a quin punt la gent desaprova aquest augment abusiu i en definitiva aconseguir, encara que sigui dificil, que rectifiquin i es normalitzin els sous i retribucions. Com sempre podeu opinar deixant la vostra opinió en forma de comentari i votar si ho trobeu necessari.

Referent a aquest tema, des de la CUP encara no hem anunciat en què destinarem la part dels nostres ingressos que vàrem prometre que destinaríem a les entitats. El motiu és que hem sanejat primer el deute de 2.500 € de la campanya electoral i que en breu esperem tenir un local. El local estarà obert al teixit associatiu, amb espais per poder ser utilitzat per entitats. Per tant, una part dels diners aniran destinats al local i un cop sàpiguem el cost del local donarem a conèixer de forma pública quants diners ofertem per projectes que se'ns presentin des de les entitats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Àlex,
tot és prou trist! al poble on jo treballo ha passat el mateix (a proporció, però el mateix), jo per mi ja em queixo sempre...però aquí hi ha penya que fa anys que curra a l'Administració Pública i encara ni tan sols és mileurista, evidentment jo menys! i, pensant que aquí els polítics no tenen cap tipus de dedicació, per tant és molt difícil de localitzar-los per a qualsevol tema de treball, també hem de pensar que cobra molt més qualsevol d'ells que qualsevol de nosaltres!
si els sous de l'Administració Pública no poden tenir una regulació, explica-li a un patró (segurament fill de puta)que els seus treballadors han d'estar ben remunerats.....
bé, jo ja he votat!!

Kiliam Jase ha dit...

Hola,

Potser us interessi formar part de la iniciativa ciutadana Repolis. Justament ara hem fet una tramesa massiva d'un Comunicat sobre els sous dels càrrecs polítics.

Respolis: Polítics: compliu o marxeu!

E-mail de la llista: respolis.cat@lists.riseup.net
Portal: http://www.respolis.cat
Informació, inscripcions, desinscripcions: respolis@gmail.com