dimarts, 4 de desembre del 2007

Avui ha vingut la ministra Chacón a Molins de Rei

Avui s'ha signat el conveni entre l'Ajuntament de Molins de Rei i el Ministerio de la Vivienda del Gobierno Español pel qual s'otorga una subvenció de 2 milions d'euros per la Reforma del Mercat Municipal. A dos quarts de 12 s'ha portat a terme la signatura amb la presència de l'alcalde Ivan Arcas i la ministra Carme Chacón.

Aquest mes de desembre de 2007 ens pagaran 1 milió d'euros i l'altre restant se'ns pagarà el 2008. Aquesta subvenció ha arribat molt tard, tan tard que l'Ajuntament va haver de contractar un crèdit per pagar l'obra ja que la subvenció no arribava. Per la mala fe del Govern Espanyol i/o mala gestió de l'Ajuntament els molinencs i molinenques haurem de pagar també els interessos d'aquest crèdit.

Segurament si l'alcalde de Molins de Rei hagués estat del PSC-PSOE aquesta subvenció hagués arribat molt abans ja que tots sabem que el partidisme és vital a l'hora de rebre subvencions. Aquest és el xantatge que practica el PSC-PSOE i també d'altres.

Des de la CUP hem decidit no seure a la taula on es signava el conveni perquè entenem que és un acte protocolari i que l'assistència dels grups de l'oposició no és necessària. Nosaltres no volem participar en un acte d'aquestes característiques i menys sabent que serà utilitzat electoralment. Tampoc seurem a la mateixa taula que una ministra que no ha fet practicament res per no dir res per resoldre d'una vegada per totes el problema de l'accés a un habitatge digne. I com a militant del PSC-PSOE d'Esplugues de Llobregat no podem seure amb la Sra. Chacón quan s'ha posicionat a favor del Pla Caufec, que destrossa una part important de Collserola especulant amb el terreny per fer-hi una urbanització de luxe.

Us recomano el vídeo de la Ministra Chacón on es nega a contestar a les preguntes d'un periodista de la BBC.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta noticia lliga amb la de la pèrdua de la subvenció de 900.000€, que al final, segons et va contestar el regidor Franch, no es van perdre, i que anaven destinats a la remodelació del mercat. Veure notícia:

http://tomaquetmoliner.blogspot.com/2006/09/en-busca-del-arcas-perdido-lequip-de_28.html

L’explicació d’haver recuperat el “ARCA PERDIDA” podria ser aquest diàleg entre les cúpules dels socialistes i Iniciativa?

“A canvi de donar-vos el que heu perdut per negligència del equip de govern, ve la Carme Chacón a fer-se la foto i us donem més diners perquè el pressupost que teníeu per la rehabilitació del mercat era equivocat i us heu passat per molt... i ja seguirem cobrant-vos-ho... no patiu... sempre hi ha terrenys per requalificar.... La Rierada per exemple..., els vots a favor a l’ajuntament de Barcelona amb el tema Collserola...,la MAT...,la requalificació dels terrenys del MIniestadi del Barça...,la llei de l’habitatge...,etc, etc”

Podeu dir que soc malpensat o també que soc realista

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola "malpensat",

Sobre el tema de la subvenció dels 2 milions d'euros dir-te que ja estava prevista aquesta subvenció. Segons el PSC-PSOE això s'ha endarrerit perquè l'equip de govern va tramitar malament la subvenció i segons l'equip de govern ha estat cosa del Govern Espanyol.

Al final sembla que arribarà però amb més de 2 anys de retard i mentrestant l'ajuntament està pagant els interessos d'un crèdit per substituir momentàniament aquesta subvenció.

Sobre els intercanvis de vots està clar que ja ho han fet altres vegades i no seria estrany que això tornés a passar.

Per desgràcia, ets més realista que malpensat. Per cert, avui han dit que "Espanya" és l'estat on menys interessa a la ciutadania la política. Perquè serà?...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Àlex Maymó i López ha dit...

He borrat l'últim comentari perquè es pot estar en contra dels governants però no fa falta utilitzar insults tan cutres i s'ha d'argumentar una mica!