dimecres, 19 de desembre del 2007

L'art de manipular una notícia

Com podeu veure a la plana web de l'AM d'ERC de Molins de Rei sembla com si la CUP defensem el govern espanyol del PSOE. Ja que a la notícia no ho explica ja ho faré jo ara.

CiU va presentar una moció sobre el desgavell a Rodalies de Renfe a Catalunya i demanant la dimissió de la ministra de Foment. Nosaltres vàrem votar en contra perquè enteniem que era una moció clarament electoralista pel redactat que tenia i perquè entenem que el problema ve de molt lluny. Des dels moviments socials ja vàrem refusar fa uns anys el TAV perquè suposaria el que avui en dia ha passat: s'ha prioritzat totes les inversions en un tren que serà utilitzat per una minoria deixant de banda la xarxa de rodalies. Per no repetir-me us deixo un enllaç per si voleu llegir el que defensava la Plataforma Cop al TAV (veure enllaç)

Nosaltres sempre hem estat coherents i sempre hem apostat per prioritzar el transport públic. Altres s'estan queixant d'un model ferroviari del qual en son partíceps. Evidentment que la gestió del govern espanyol ha estat lamentable però la resta de partits també en són corresponsables. Per tot això vàrem votar en contra perquè no entrarem en aquest joc. Per desgràcia això no es soluciona amb un canvi de ministra sinó que es soluciona amb un canvi de mòdel de les infraestructures i fins a data d'avui els fets ens demostren que ni ERC, ICV, CiU, PP ni PSC-PSOE aposten per aquest canvi. Les paraules se les enduu el vent, com vàrem veure amb el Túnel de Bracons...

2 comentaris:

Aina ha dit...

La manipulació de la realitat amb fins partidistes és quelcom habitual en la nostra societat. D'ara endavant no només haurem de ser consegüents amb nosaltres mateixos. Hem de pensar que les nostres accions poden ser i seran tergiversades en benefici dels altres i en contra nostra.

Carles ha dit...

Bé, sembla que ara s'han penedit d'aprovar els pressupostos de l'Estat al PSOE. Està bé que se n'anadonin que s'han equivocat, que ho reconeguin, però que no els hi fagin pagar als altres.
De totes formes, voler associar PSOE i CUP no té gaire credibilitat (i menys encara si el comentari vé d'ERC).
I per cert, a la notícia crec que no diuen res que fa uns dies al Senat espanyol ERC no ha volgut recusar la ministra de Foment -igual que el PSOE, per cert-...