dimecres, 9 d’abril del 2008

L'alcalde de Molins de Rei compara la CUP amb Jesús Gil i Gil

En unes declaracions a Radio Molins efectuades el dimecres 9 d'abril en el programa Bon Dia i Bona Hora l'alcalde Ivan Arcas (ICV) ha aprofitat per criticar de nou a la CUP en diferents aspectes mentre que no deia res de la resta de grups polítics de l'oposició (PSC i PP).

A una pregunta de què pensava de la campanya de recollida de firmes contra l'augment dels sous dels polítics ha respòs que "és una campanya populista i demagògica útilitzant el mateix estil que Jesús Gil i Gil a Marbella". També ha afirmat que "alguns no volen que l'ajuntament no tingui recursos per tirar endavant els projectes".

Sembla ser que demanar un salari pels polítics raonable és sinònim de populisme i demagògia. Precisament amb sous més baixos i raonables l'ajuntament disposarà de més diners per realitzar més projectes.

Esperem que el sr. Alcalde es calmi una mica perquè està fent el ridicul i està ofenent públicament a totes aquelles persones que estan signant en la campanya Quins $ous. Aquesta opinió contrasta amb les afirmacions d'alguns membres de l'equip de govern, que creuen que s'haurien de rebaixar els sous un 10%, cosa que nosaltres considerem insuficient però que ja seria un gest com a mínim.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no tinc massa clar si signaré el manifest, però amb declaracions com aquestes m'ho estan posant molt fàcil...
Cada cop estic més desenganyat de TOTS els partits polítics, fins i tot la CUP.

Anònim ha dit...

El ridiculo lo esta haciendo hace tiempo icluso en su propio partido, que le domina cierta gente, pero el aguanta porque el sueldo es muy bueno y tiene que pagar su nueva casa. Ademas va de verde y ecologista pero solo para las fotos y salr en la tv. a ver que hacen los ecologistas de Molins con el tema de la rierada. siguo pensando qu quien manda es el Enric Franch y su compañera sentimental. lo de l CUP no os amilneis y seguir asi en el tema municipal, que las proximas elecciones podeis tener alguna sorpresa agradable.

Àlex Maymó i López ha dit...

Pel primer comentari dir-te que m'agradaria evidentment que no estiguessis desenganyat amb la CUP però et dono les gràcies per dir-ho perquè sempre és bo poder rebre crítiques.

Respecte al segon comentari dir-te que no ens desanimarem i jo personalment moltes d'aquestes coses me les acabo prenent de broma perquè no penso entrar en aquest joc de comparacions.

Salutacions!

Anònim ha dit...

l'equip de govern comença a temer força el que pugui fer la cup en els tres anys i mitg que queden fins les proximes eleccions, han vist que en 6 mesos han aconseguit transmetre indignació a molta gent que son votants seus, i que si les coses segueixen aixi segurament els castigaran a les urnes les proximes eleccions. I no nomes indignació, tambe estan mostrant a la gent que amb un mica de feina es pot millorar la situació substancialment, o com a minim denunciar-la. Ells no volen un galliner remogut, volen que tot sigui una bassa d'oli i que els hi cantin les excelencies, i poder continuar amb les seva roda de mentides que es repeteixen un any rere l'altre. Estan intensificant molt els atacs directes a la cup, la setmana passada amb la moció dels cartells, avui que si la campanya es populista. suposo que populista vol dir que no es mira pels interessos personals si no pels generals. Es el senyor arcas qui sembla Jesus Gil, atacant a la resta de formacions de l'ajuntament amb paraules completament buides de contingut com "populista". La proxima sera "fascinerosos!"?? Ara es veuen en un cul de sac, perque si la campanya va prou be, nomes tindran dues opcions, i sortiran perdent en les dos: o es baixen el sou, i perden un munt de calers que segur que mes d'un ja deu haver començat a gastar (aixo espero! aixi fara mes mal!), o es negen a baixar-se'l i queden com el que son, i la cup els persegueix fins la tomba amb aquest tema. Realment la situació no es gaire favorable per ells. Si es que ja no es tracta d'un tema politic, d'estar d'acord o no amb unes idees, es tracta de tenir una mica de decencia, ningu pot defensar el que esta passant a l'ajuntament, i si ho fa, es perque tambe esta recaptant d'alguna banda.

Anònim ha dit...

Jo també penso que estan fent el ridícul i fan bastanta gràcia. La impotència per a defensar el que es denuncia els fa fer declaracions i mocions realment ridícules.
Espero que tot això es vegi d'aquí tres anys a les urnes!!

Anònim ha dit...

No us amoïneu nois, si l'alcalde està nerviós pel k diu i fa la CUP és perk ho esteu fent molt bé, això és una bona senyal, ànims i endavant.

Anònim ha dit...

Jo tampoc estic d'acord amb l'augment exagerat dels sous. Defenso la vostra campanya i m'agrada que sigueu tan optimistes. Però no us deixeu emportar per l'eufòria. Quan tot sembla que va bé, fas una bona feina durant 4 anys (o més!) i tothom amb qui et creues pel carrer et diu: endavant! que a les properes us voto!
Malament! La gent està molt "aborregada", i d'això dels sous... si se n'ha assabentat un 10% dels molinencs, ja és molt!
Salut!

Anònim ha dit...

Amb el que diu el senyor batlle, es desqualifica tot solet...
aquesta no es la democràcia per la que tants i tant vem luitar.
Endavant la CUP, aire fresc a la política.

BLUESBIKER

Anònim ha dit...

Per un moment he vist l'Arcas a la foto de la noticia. Entranyable.