dimarts, 22 d’abril del 2008

Les antenes de telefonia mobil de l'Avinguda València 14-16

Avui dilluns 21 d'abril ens hem reunit amb els veïnat de les comunitats de propietaris dels edificis del voltant de l'edifici de l'Avinguda València número 14-16, on hi han instal·lades 6 antenes de telefonia mòbil.

Els veïns porten queixant-se a l'Ajuntament des del 2005 segons ens han dit i l'equip de govern els hi ha fet poc cas. Segons el mateix propietari de l'edifici on hi ha les antenes, aquestes encara no tenen la llicència corresponent però les antenes estan en ple funcionament. La falta d'informació per part de l'alcalde i dels grups polítics de l'equip de govern (IiE, ERC i CiU) ha fet que els veïns tinguin por i alguns s'estan blindant casa seva.

Des de la CUP ens hem compromès a demanar tota la informació referent al cas d'aquestes antenes i a preguntar a l'equip de govern quines actuacions han fet i què tenen previst fer davant d'aquesta situació. En casos com a Sant Joan Despí, els moviments veïnals han aconseguit retirar 2 antenes perquè van ser col·locades il·legalment malgrat que l'Ajuntament va passar del tema. Us mantindrem informats del tema.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Al terrat de l'edifici del carrer 11 de setembre, 3 també hi ha una antena de telefonia (l'edicifi de sobre la pizzeria).

Anònim ha dit...

Al barri del canal, també tenim una enorme antena, a sobre l'edifici de Telefónica.

Àlex Maymó i López ha dit...

Des de la CUP demanarem tota la llista d'antenes que tenim a Molins de Rei per veure en quina situació legal es troben.

També pel que sabem n'hi ha una altre a la Plaça Catalunya, a sobre de l'oficina de la Caixa.

Anònim ha dit...

La de la Plaça Catalunya no està sobre La Caixa sinó sobre el bloc de pisos del costat, on hi ha la Granja El Molí.

Mariona ha dit...

Bon dia de Sant Jordi!! ||*||