diumenge, 20 d’abril del 2008

Víctor Puntas (ERC) practica la censura en el seu bloc

Fins fa pocs dies en el bloc del regidor d'ERC de Molins de Rei, Víctor Puntas, es podien escriure comentaris que apareixen publicats automàticament. A partir de la publicació de l'article "La gent d’Esquerra com a independentistes, demòcrates i pacifistes que som rebutgem els assassinats i l’ús de la violència" els comentaris han passat a estar moderats pel regidor molinenc.

En l'article es parlava del posicionament de la CUP referent de la declaració institucional de rebuig a l'atemptat d'ETA i jo mateix vaig enviar el passat dilluns 14 d'abril un comentari en el que només posava l'enllaç amb el nostre posicionament perquè la gent pogués tenir dret a llegir els dos posicionaments i aquest comentari no ha estat publicat. També he sabut que altres molinencs han escrit comentaris i no han estat publicats.

El bloc ja ha estat actualitzat des d'aquell dia i el Sr. Víctor Puntas ha preferit censurar-los i així la gent no pot contrarestar les seves informacions tendencioses. Suposo que a partir d'ara també vol evitar altres comentaris que li havien arribat com la gent que es queixa perquè porten 9 mesos en el Pavelló Poliesportiu sense aigua calenta...

Veure Posicionament de la CUP sobre l'assassinat de l'ex-regidor del PSE d'Arrasate


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Diria que sempre han estat moderats els comentaris al seu bloc, doncs abans no sortien automàticament i diria que jo en vaig enviar algun en un altre article i no va sortir publicat.

En aquest del posicionament de la CUP també vaig escriure-hi i no ha sortit, i només feia notar que si es consideraven independentistes es preguntessin si la mort d'un espanyol a mans de bascos havia de condicionar la política municipal catalana o si això era jugar justament al joc del sistema de l'estat espanyol. Sense cap paraula fora de lloc, però no ha sigut publicat.

Ah, i dubto que sigui el propi Víctor Puntas qui gestiona el seu bloc, o ho faci algú altre d'ERC encarregat d'imatge o així.

Anònim ha dit...

És PATÈTIC el comportament d'uns i altres.
A Catalunya ens estan donant pel sac des de fa 300 anys, i als independentistes no se'ns acut res més que barallar-nos entre nosaltres.
Últimament he parlat amb gent d'ERC de Molins, i ja començo a veure-hi un cert recentiment vers la CUP, com el que hi ha entre CiU i ERC, que tan "bons" resultats ha donat per Catalunya. I algunes accions de la CUP i certs comentaris esbiaixats (qui vulgui saber els arguments de la CUP que entri al seu web i no al bloc d'en Puntas!), deixen entreveure un futur molt poc prometedor a una futura entesa.
Moltes felicitats a tots! Portem menys d'1 any amb 2 formacions independentistes al consistori i ja ens tirem els plats pel cap, com si no hi hagués més feina a fer!
ABSOLUTAMENT LA-MEN-TA-BLE!!!
Gràcies a tots per fer-me sentir partícep d'una causa cada cop més impossible, la independència.

Àlex Maymó i López ha dit...

Primer de tot company, has de recordar que ERC està a l'equip de govern i la CUP està a l'oposició i el fet de que hi hagi crítica en ambdós sentits és normal i lògic.

Malgrat en alguns temes hi hagi desacord també hi ha casos en què compartim plantejaments i per exemple en el PAM estem aprop d'arribar a un acord pel qual no votem en contra.

Jo sempre he cregut per altra banda que una unió de tots els independentistes-nacionalistes en un sol partit seria contraproduent i a l'hora de les eleccions es treurien menys vots que anant per separat.

Nosaltres i ERC tenim plantejaments diferents a nivell social i crec que per separat sumem més que junts. Cadascú ha d'anar fent créixer la seva base social i encara que a vegades ens puguem alimentar de part de la seva base social també crec que podem apropar-nos a gent que mai ha estat votant d'ERC.

Igualment l'article només parlava del fet que el sr. Víctor Puntas tingui aquest filtratge dels comentaris. Si els vols tenir moderats perfecte però que els publiqui tots i sinó que tregui l'opció de tenir comentaris però això de publicar només els que li interessa és una mica lleig.

Vinga, salut!