dimecres, 26 de novembre del 2008

Per ser conserge de la biblioteca s’ha de ser d’ERC

Durant l’any 2006 el conserge de la biblioteca municipal de Molins de Rei es va jubilar i per tant va quedar vacant aquesta plaça, que va ser ocupada de forma temporal per una persona que havia estat en la llista electoral d’ERC de les eleccions municipals del 2003. Aquesta persona va abandonar ERC i al cap de 3 mesos d’ocupar aquest lloc de treball no va ser renovat. En aquell moment se li va comunicar que es contractaria una altre persona per un període de 3 mesos i llavors es convocaria el concurs públic per adjudicar aquesta plaça.

Des de llavors han passat més de 2 anys i aquest lloc de treball ha estat ocupat per una persona que també formava part de la llista electoral d’ERC, concretament en les eleccions municipals de 2003. Mentrestant el concurs públic per adjudicar aquesta plaça no s’ha realitzat.

Des de la CUP hem preguntat en dues ocasions en reunions de la Comissió Informativa d’Economia i Serveis Generals (ESG) quan es realitzarà aquest concurs i se’ns ha respòs que no se sap.

Aquest concurs és de caràcter intern, i només hi tenen accés treballadors i treballadores fixes de l’ajuntament. En aquests moments hi ha treballadors/es que han demanat mobilitat laboral per motius de salut com és el cas d’un oficial de paleta que actualment està esperant ocupar un altre lloc de treball des de fa mesos i que alguns dies es passa quasi tota la jornada laboral sense fer res.

És bastant hipòcrita parlar de mesures d’austeritat quan d’entrada no son capaços d’optimitzar els recursos de personal de l’ajuntament mentre col•loquen als companys del partit a l’ajuntament.

Per tot això, des de la Candidatura d’Unitat Popular de Molins de Rei farem les següents preguntes en el ple municipal del dimecres 26 de novembre:

1- Quan es convocarà el concurs per adjudicar aquesta plaça?
2- Si la persona que està ocupant temporalment aquest lloc de treball renuncia al lloc de treball col•locaran a una tercera persona militant d’ERC?
3- Per quins motius no s’ha convocat abans el concurs?
4- Quan s’adjudicarà la mobilitat horitzontal a l’oficial de paleta que l’ha sol•licitada?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

ja saps que et diran que fas demagògia, que el fet que siguin d'ERC és una casualitat i que tu l'aprofites, ja que no saps fer res més, per fer mal al govern i de retruc a la vila?

Crec que avui sí que podré escoltar el ple.

Qué vagi bé

Núria

Àlex Maymó i López ha dit...

En el mateix ple no van respondre a la pregunta, ho faran el proper ple però a l'acabar el ple em van dir més o menys el que dius tu. Aquest tema si ha arribat al ple és perquè no han solucionat ells mateixos el tema.

Salut!