dilluns, 1 de desembre del 2008

Les CUP s'oposen frontalment a les Arees Residencials Estratègiques de la Generalitat

Aquest dissabte es va realitzar el Consell Polític a Valls (Alt Camp), màxim òrgan de decisió de les CUP entre Assemblees Nacionals. Es va aprofitar per realitzar una roda de premsa per mostrar l'oposició de les CUP a les Arees Residencials Estratègiques (ARE). En el següent enllaç en podeu trobar tota la informació al respecte:

Les CUP s'oposen frontalment a les Arees Residencials Estratègiques de la Generalitat

A Molins de Rei no ens ha "tocat" cap ARE, encara que a municipis veïns si, però avui us parlava d'aquesta campanya de la CUP a nivell nacional perquè poc a poc s'està començant a treballar a nivell nacional en temes que afecten a diferents municipis on la CUP hi té presència.

Després de l'èxit de les últimes eleccions municipals el projecte de les CUP s'està consolidant en moltes poblacions i s'estan creant noves CUP. Actualment hi ha unes 60 en tot el territori i més de 500 militants a nivell nacional.

El proper diumenge 11 de gener celebrarem una Assemblea Nacional a Mataró per decidir quina ha de ser la línia estratègica de la CUP en els propers anys i com s'ha de coordinar amb la resta d'organitzacions de l'esquerra independentista i amb els moviments socials.

1 comentari:

Lu ha dit...

Àlex, encara que no tingui massa temps per comentar els teus escrits, vull dir-te que segueixo el teu bloc i estic al corrent de tot plegat.

Molts ànims i molta força, estic molt orgullosa de tenir un gran amic com tu, però també estic orgullosa que la CUP estigui fent tant bona feina a la meva vila. Ja saps que encara que ara no hi visqui, sempre serà la meva vila!!

Tot i que estic una mica lluny, pots comptar sempre amb mi!!

Una abraçada des del Camp!!