dimecres, 17 de desembre del 2008

Molins de Rei vista des de l'extrema dreta

Avui per casualitat m'he trobat amb la plana web de NNGG del Baix Llobregat (joventuts del PP) i m'he quedat sobtat amb alguns dels articles que parlen de la nostra vila. Alguns d'ells els signa la Patricia Mallén, número 3 a la llista del PP a les municipals del 2007. He escollit els més curiosos. Si cliqueu en els títols entrareu a l'article corresponent:

ERC boicotea las elecciones generales en Molins

Mayday mayday, tenemos un problema: ESCORIA!!

100% Territorio comanche

Cuestión de sensibilidad...

Malaltia ocupacional

Sembla ser que al PP a Molins de Rei tenen temps per anar escribint articles en un bloc però a veure quan es dediquen a treballar una mica més, perquè a les reunions de l'Ajuntament normalment mai ve el regidor del PP, ni el d'ara ni el d'abans.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina colla de tarats!
començant per la que escriu el blog...
i la Teresa Rius Roca, que només sap enganxar un cop i un alttre el mateix missatge a cada les respostes de cada tema...!!!
visca els "comanxes" ll*ll
Carles

Guillem ha dit...

Què grans que són! M'ha alegrat el matí veure que d'algunes de les coses per les que tant rabien aquests hi he participat jo! :)

I sobre el regidor del PP, no tenen cap obligació d'assistir a fer la seva feina per la que han estat escollits i cobren? Si no es pogués 'obligar-lo' a treballar (perquè se'n cansin i no s'hi vulgui presentar ningú...) explicar a tort i a dret que aquest home no es presenta a les reunions de treball.

Salut!

Anònim ha dit...

A mi també em va alegrar la nit llegir tanta escombraria junta!! ji ji ji xusmeta espanyola dediqueu-vos a l'humor!!!

Àlex Maymó i López ha dit...

Com a regidor i portaveu d'un grup municipal de l'oposició cobres per assistència al ple i a la junta de portaveus. A aquestes reunions sempre ve el regidor del PP.

En canvi, a les comisions informatives i als diferents consells municipals, l'actual regidor del PP assisteix a molt poques reunions. Jo diria que no arriba ni al 25%.

També és veritat que el José Luis Serrano encara apareixia menys...

tazthor ha dit...

Jajaja, diuen en un dels articles que arranquem els cartells, però si en pengen 4, mal col·locats i ho feia el mateix Serrano.