diumenge, 4 de gener del 2009

400 kms en una setmana

Aquesta setmana l'he finalitzada amb uns 400 kms d'entrenament amb la bici després de 4 sortides. Avui diumenge he sortit amb el Club Ciclista Molins de Rei. El grup A erem 10 ciclistes, que hem sortit en direcció a Sant Pere de Ribes per la carretera de les costes del Garraf.

Avui el ritme ha estat molt alt en tot el viatge d'anada i com que feia bon temps a la carretera de les costes hi havia molts ciclistes. En la zona entre Castelldefels i Sitges, com és habitual, el ritme ha estat trepidant i malgrat que em feia mal el genoll he acabat forçant al màxim. Malgrat que vaig agafant la forma avui encara m'ha guanyat per poc en Santi Prat (pare), que els últims anys està demostrant un estat de forma molt bo i que està entrenant molt. Això em motivarà per seguir entrenant i poder superar-lo aviat...jejeje.

Malgrat tot aquest any he estat parat durant dos mesos i mig a l'hivern i ara tot just al desembre he tornat a sortir i ara espero recuperar-me de la lesió al genoll i començar a fer sortides de fons de més de 150 kms per encarar aquesta temporada.

Avui ens han sortit 107 kms ja que després d'esmorzar a Sant Pere de Ribes hem tornat per Canyelles, Sant Pere Molanta, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Sadurní d'Anoia, Gelida i Martorell.

PD: la foto en aquesta ocasió és una sortida de fons que vam fer l'any 2006 per la zona de Calaf, on estava tot nevat. Van ser 170 kms amb moments de fred però sempre queda un bon record!


2 comentaris:

Kirck ha dit...

Ese culito me suena, jajaja. A veure quan podem fer de nou les sortidetes de fons.

XAVI NOVELL ha dit...

ara ara ... amb aquest ritme anem bé !!! no paris !!! ... molts records company.


SALUT!