dimarts, 13 de gener del 2009

Gràcies a tots i totes!

Ahir dilluns 12 de gener vaig rebre 311 visites en el meu bloc, cosa que representa el màxim de visites en un dia desde que vaig obrir el bloc.

El motiu ha estat la publicació d'un article sobre l'Assemblea Nacional de la CUP que es va celebrar a Mataró el passat diumenge. El fet que m'hagin enllaçat en altres blocs i planes webs ha ajudat molt a superar aquest record.

Us vull donar les gràcies als i les que llegiu el meu bloc perquè em sento molt reconfortat de què hi hagi gent que s'interessi pels temes que hi explico habitualment, bàsicament temes locals però també d'àmbit nacional o internacional.

El bloc és una eina molt útil per mi gràcies als molts comentaris que escriviu on doneu la vostra opinió o em doneu alguna informació que desconeixia. Espero que també us sigui útil per informar-vos vosaltres sobre els temes, que per ser regidor, tinc el "privilegi" de conèixer abans que la resta de vilatans i vilatanes. Sempre intento transmetre aquestes informacions tot i que a totes no hi arribo.

Per acabar us vull fer una petició: en la mesura del possible us demanaria que utilitzessiu la eina dels comentaris per expressar la vostra opinió sobre els temes que parlo, tant a favor com en contra. És més, prefereixo les opinions en contra en certa manera perquè generen més debat.

Salut i ens continuem llegint mutuament!

3 comentaris:

glòria ha dit...

Felicitats!!

el mèrit és teu...moltes gràcies!

una abraçada

Glò

Anònim ha dit...

Fantàstic que t'hagi llegit molta gent.

Molts en podem aprendre de la teva actitud!

Salut!

joant14 ha dit...

Ei Àlex, la Glòria té raó. El mèrit és teu per currar-te el bloc.

Ànims i endavant!