dilluns, 19 de gener del 2009

Nova concentració a Molins per Palestina aquest dijous


Aquest dijous 22 de gener a les 20:00h a la plaça de la Creu s'ha tornat a convocar concentració en solidaritat amb Palestina i per demanar als govern de l'estat espanyol i de la Generalitat de Catalunya que trenquin tots els acords comercials amb l'estat terrorista d'Israel.

Des de la CUP, un cop més, donem suport a aquesta convocatòria feta per persones a títol individual de la vila i farem servir tots els nostres canals de difusió per fer arribar aquesta convocatòria al màxim de vilatans i vilatanes.

Malgrat aquesta aturada momentània dels atacs isrealians cal continuar mobilitzant-se per aturar aquesta massacre i per continuar denunciant que hi ha Conselleries del Govern de la Generalitat de Catalunya controlades per ERC que han reiterat que no trencaran relacions amb el Govern Israelià i mantenen per tant els acords comercials. També cal denunciar que l'estat espanyol ven armes a aquest estat terrorista i que la Unió Europea fa poques setmanes va reforçar els vincles amb Israel. No serveixen de res les condemnes estèrils dels atacs, cal articular un Boicot real i efectiu contra l'estat d'Israel.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què es barreja el poble amb els seus governants?

Quan l'asnar va fer la guerra a Irak, ens havien de boicotejar a nosaltres, al poble?

S'ha de boicotejar, o millor, posar al seu lloc als polítics que fan tan malament la seva feina. S'els ha de fer un judici i comdemnar-los com es mereixen.

Núria

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Núria,

Ningú crec que parli de boicotejar al poble d'Israel sinó que es parla de trencar relacions amb l'estat d'Israel i això a efectes pràctics representa:

1- No vendre armes a l'estat d'Israel perquè les utilitzi per massacrar a la població civil i això ho està fent l'estat espanyol.

2- Que la UE no reforci els tractats amb Israel. Per una banda s'exigeix el compliment dels drets humans a d'altres estats perquè entrin a la Unió Europea però amb d'altres es fa la vista grossa.

3- Que els consellers de la Generalitat no facin viatges per reunir-se amb un membres d'un govern que utilitza indiscriminadament el terrorisme d'estat. Aquests viatges i relacions només fan que legitimar l'estat d'Israel.

I podríem seguir posant exemples. Per això és molt important que la gent es mobilitzi exigint als seus governs que actuïn amb més contundència per intentar evitar episodis com el que hem viscut aquests dies.

Anònim ha dit...

Ho trobo mol malaurat que ningú esmeni mai la responsabilitat de Hamas en tot aquest afer.

Tot i que la resposta d'Israel ha sigut excessiva, el que tampoc podien fer es quedarse de bracos creuats mentre una organització homofoba i masclista com Hamas els hi llença bombes desde l'altra banda de la frontera.

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Joan,

A mi tampoc m'agrada Hamas i és cert que tant Hamas com la resta d'organitzacions palestines utilitzen la violència contra l'estat d'Israel però també cal dir que Israel manté la ocupació de Palestina des de fa molts anys malgrat els requeriments de l'ONU.

Israel té al poble Palestí sotmés i totalment controlat i assetjat i en aquesta situació seria d'ilusos pensar que els palestins no explotin i utilitzin la violència.

El que s'ha de fer és plantejar solucions per evitar la violència per ambdues parts i això passa per la fi de l'ocupació d'Israel.

Si mirem la història podrem veure qui va ser els que van promocionar a Hamas per dividir al poble palestí i per contrarestar a la OLP (que son laics) i també de pas evitar que agafés més força el FPLP (marxista). Hamas en un primer moment va ser promocionat pel mateix Israel i els països d'Occident.

Això és el mateix que ha fet EEUU en molts països musulmans on va finançar als islamistes com per exemple Bin Laden per contrarestar l'avanç de les idees socialistes.