diumenge, 1 de març del 2009

1a Sortida de la Temporada 2009 del Club Ciclista Molins de Rei

Avui diumenge 1 de març de 2009 s'ha realitzat la primera sortida oficial de la Temporada 2009. Amb un temps plujós però no gaire fred s'ha desenvolupat la sortida i en la qual hi han participat 17 ciclistes: 10 del grup A i 7 del grup B.

El grup A hem sortit a les 8 del matí en direcció a Piera però donant la volta per Martorell - Gelida - Sant Sadurní - Monistrol d'Anoia - Coll del Portell - Masquefa. El grup B en canvi sortia a les 8:15 però anaven directes per Martorell i Masquefa. Malgrat tot hem coincidit a l'hora d'esmorzar.

La tornada ha estat per Hostalets de Pierola - Esparreguera - Olesa de Montserrat - Ullastrell - El Suro - Castellbisbal i hem tingut la sort què ja no ens ha plogut malgrat que el terra encara estava moll en alguns trams i s'havia d'anat amb precaució. En total han sortit 100 kms.

Per mi era la meva primera sortida en bici en tres setmanes, després de la caiguda que vaig tenir a Gavà. Encara em fa mal el braç però és un dolor soportable. Entre la caminada que vaig fer ahir dissabte i el temps que portava parat la veritat és que anava bastant tocat físicament i per tant m'ho he près amb calma. Un altre cop ha estat una sortida entretinguda amb els atacs d'en Marcos i el ritme alt en alguns moments quan els més forts es dedicaven a apretar. Avui en Carles m'ha tret més de 3 minuts pujant al Suro, cosa que en un futur espero invertir...jejeje.

PD: Si cliqueu sobre la imatge podreu veure el programa d'una cursa ciclista a Molins de Rei durant la Guerra Civil organitzada per l'Agrupació Ciclista Molins de Llobregat, nom que va ser prohibit pel règim franquista posteriorment.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també espero que et recuperis i em puguis treure aquesta diferència,com als teus ,millors temps!
si jo puc seguir pujant al ritme que anava ahir ja estaré content.
Vaig fer els 11 qm. en 29'30", o sigui a una mica més de 22 qm/h de mitja.
De tota manera ahir va ser més una prova per a mi mateix que contra la resta del grup.
La sortida molt bé i la grupeta força homogènia.
Quan el meu calendari "competitiu" em deixi, una altra.

Carles "bluesbiker"

Àlex Maymó i López ha dit...

Ei, Carles,

Jo no he calculat mai a quan pujo el Suro però a 22 km/h està molt bé!

La setmana que ve es puja el Rat Penat... a veure si també el puges a aquesta velocitat...jejeje

Vinga, salut!

Anònim ha dit...

la setmana que ve pujo Montjuic en cursa...

home hi havia la mica de baixada del suro a la riera i del poble fins a 2 del final, que fan pujar la mitja

Carles "Bluesbiker"