dijous, 26 de març del 2009

El que no s'explica sobre el Pla Bolonya

Avui dijous hi ha vaga a les universitats contra la repressió policial i contra el Pla Bolonya. Com passa per desgràcia habitualment des dels mitjans de comunicació s'està venent la imatge què els i les estudiants que s'oposen a aquest pla son una minoria i que aquest pla és molt beneficiós.

Fa poques setmanes es va realitzar un referendum a la Universitat de Barcelona, amb una participació del 20 %, en la que el 93% es van posicionar per la paralització del Pla Bolonya, que representen quasi 8.000 vots. En canvi, en altres eleccions la participació és molt baixa i per exemple l'actual rector de la UB només va ser votat per 1.500 estudiants.

També cal dir que els sindicats que estan realitzant les mobilitzacions representen la majoria sindical entre els estudiants i per tant que ningú parli que és una minoria qui s'oposa a aquest pla.

Avui sortiran pels mitjans les típiques imatges en què alguns estudiants insolidaris reclamen fer classe perquè només els hi importa el seu futur personal i s'intentarà catalogar de radicals i violents a aquells estudiants que tenen preocupacions socials i que pensen més enllà del seu futur personal. Personalment dono tot el meu suport a aquesta lluita i avui toca paralitzar les universitats i manifestar-se contra els autèntics violents, que van vestits de blau i estan dirigits per gent sense escrupuls com el Sr. Joan Saura i la resta de dirigent del tripartit que ens governa.

Us recomano la lectura d'aquest dossier on s'explica el que normalment no es diu pels mitjans sobre el Pla Bolonya:

El que no s'explica sobre el Pla Bolonya

1 comentari:

Anònim ha dit...

un bon arxiu de fotos... no us ho perdeu!

http://director.io/mossos/