divendres, 13 de març del 2009

La CUP de Molins de Rei celebrarà 2 anys d'existència amb una calçotada popular

La CUP de Molins de Rei celebrarà el proper diumenge 15 de març els 2 anys d'existència de la candidatura amb una calçotada popular que tindrà lloc a la plaça de la Llibertat de Molins de Rei a partir de les dues del migdia.

Amb aquest acte volem fer un repàs a la feina realitzada per la CUP durant aquests dos anys fent un balanç positiu però també es donaran a conèixer les noves campanyes que es volen desenvolupar en els propers mesos en temes com Habitatge, Memòria Històrica o Participació Ciutadana. Tot això s'explicarà un cop acabada la calçotada amb les intervencions del regidor Àlex Maymó López i d'altres membres de la CUP. També hi haurà una actuació musical per tancar l'acte.

Pel que fa a l'aspecte més gastronòmic cal destacar que els i les assistents podran menjar calçots sense limitació, acompanyats d'amanida, butifarra, cansalada, pa amb tomàquet, postre, aigua i vi i cafè. Tot això per un preu mòdic de 12 € anticipat i 15 € el mateix dia. Els punts de venda son La Bodegueta, Pastisseria Roca, Art Gràffic i la Traska Truska.

1 comentari:

XAVI NOVELL ha dit...

Bona calçotada tingueu tmb ... els Quicos la fem demà, hon aprofitaré que estic una mica ascrot X fotre-li.

espero que ja estiguis al 100% després de la l'accident i ens trobem algun dia.

j.T.K !