dimecres, 25 de març del 2009

Ràdio Molins serà Ràdio Arcas?

Arran de la "dimissió" del gerent de l'Ajuntament de Molins de Rei s'han reestructurat les àrees de comunicació, alcaldia i gerència. L'actual cap de comunicació passa a denominar-se responsable de comunicació i entre les seves funcions ja no estarà el control de Ràdio Molins de Rei.

Les competències sobre la radio municipal passen a dependre de l’assessora de l’alcalde. La responsable de comunicació també és un càrrec de confiança i no se si és militant o no d’ICV però l’assessora si que ho és i a més a més és la ma dreta de l’alcalde.

No entenc perquè un tema de comunicació com una emissora municipal no ho pot portar la responsable de comunicació. Suposo que l’alcalde vol controlar més directament què es fa i què es diu a la Ràdio ja que no seria la primera vegada que des d’alcaldia es dona un toc d’atenció.

Existeix el Consell d’Administració de Ràdio Molins de Rei, en el qual estem representats els diferents grups municipals però en aquesta legislatura s’ha reunit en dues ocasions per aprovar la programació de Ràdio Molins de Rei però en els dos casos se’ns va convocar quan la temporada ja havia començat. Per tant, aquest òrgan serveix de ben poc.

Des de la CUP estarem atents a aquests canvis i no acceptarem un retrocés en la independència d’un mitjà públic com RMR.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Retrocés en la independència????
Vols dir que ha estat mai independent???

Anònim ha dit...

Jo escolto sovint Radio Molins i penso que els informatius no són gens imparcials i així els ho he comunicat més d'una vegada. M'han respós que són quasi perfectes, no m'ho han dit amb aquestes paraules però sí que era aquesta l'intenció.
Ja no escolto els informatius.

Núria

Anònim ha dit...

Perdona Núria, si opines així penso que no saps el que és la imparcilitat. Salutacions

Anònim ha dit...

Senyor o senyora anònim/a com no sé qui és vosté no tindré en conte el seu comentari, per altra banda, mancat totalment de fonament argumentació.
Bon dia,

Núria