dilluns, 23 de març del 2009

Un altre cop 200 kms en bici

Aquest dissabte 21 de març vaig aprofitar per sortir en bici ja que el diumenge no podia fer-ho perquè vaig anar a la manifestació contra la política medioambiental de la Generalitat de Catalunya. Per no sortir sol vaig aprofitar per sortir amb els amics de l'AC Montjuic.

Així que vaig sortir de casa a les 7 del matí per anar fins a Poble Sec, des d'on sortien ells a les 7:30. La sortida era creuar tota Barcelona i agafar la carretera de la costa creuant tota la comarca del Maresme fins arribar a Malgrat, on vàrem anar cap a l'interior passant per Tordera i Hostalric, on estava previst esmorzar. Al final vàrem esmorzar a Sant Feliu de Buixalleu i per tant vàrem fer 13 kms més fins a la parada de l'esmorzar i vàrem fer la pujada de 4 kms fins al poble, que mai havia fet. Des d'allà es veien unes bones vistes del Montseny nevat en les parts més altes del Turó de l'Home i les Agudes.

La tornada la vàrem fer pel Coll de n'Orri, Breda i un cop a Riells i Viabrea ja vàrem agafar la carretera que passa per Sant Celoni i més endavant per la carretera de la Roca del Vallès fins a Montcada i allà jo vaig tornar a Molins per Cerdanyola i Rubí.

Tant a l'anada com a la tornada vàrem tenir vent en contra i malgrat que el recorregut era força pla es va fer una mica dur i al final van sortir 200 kms a una mitja de 30 km/h.

Aquesta setmana també vaig sortir el dijous, que vaig fer 115 kms i per tant he acabat la setmana amb 315 kms. Aquesta setmana intentaré fer com a mínim 3 sortides i més quilometratge. El diumenge participaré en la meva primera marxa de la temporada, concretament en la Marxa Terres de l'Ebre, que com al·licient acaba en el Mont Caro, el port més dur del Principat de Catalunya.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja et tocava pujar el Caro en bici !

De fet ara ja no és el més dur del Principat, però si el més dur dels "mítics".

Bona sort!

Carles "Bluesbiker"