dimarts, 28 de juliol del 2009

Canvi del model de les urgències sanitàries

Ahir dilluns es va celebrar a la Sala d'Actes de l'ONCE de Molins de Rei una sessió informativa sobre el canvi del model del sistema d'urgències sanitàries en la zona del Baix Llobregat Centre.

Fins ara en la nostra zona hi ha 4 ambulatoris on hi ha servei d'urgències tota la nit (Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Corbera de Llobregat, Vallirana) i per tant hi havia 4 metges entre les 00:00h i les 8:00h.

Ara volen centralitzar aquest servei a Sant Feliu de Llobregat. Hi haurà un metge que no es mourà en tota la nit d'allà i després hi haurà 2 o 3 metges que es desplaçaran a domicili si és necessari. Els 2 o 3 van dir que variarien segons l'època.

En tot cas, aquest canvi de servei suposa una centralització del servei a Sant Feliu de Llobregat i pot suposar una pèrdua del 25% dels metges que cobreixen les nits en la nostra zona. Ja veurem com funciona aquest canvi però d'entrada no m'en fio gaire de la Generalitat de Catalunya i ja veurem si això no significa un retrocés en el servei sanitari.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No et fiis de cap polític!!!