dijous, 4 de març del 2010

Debat sobre les Consultes a ETV Llobregat



Vídeo del debat de càrrecs electes del Baix Llobregat sobre les consultes amb la presència de:

- Ivan Arcas (ICV - Alcalde de Molins de Rei)
- Josep Alemany (CiU - Alcalde de Vallirana)
- Josep Canals (ERC - Alcalde de Corbera de Llobregat)
- Àlex Maymó (CUP - regidor de Molins de Rei)

Veure vídeo 2/8
Veure vídeo 3/8
Veure vídeo 4/8
Veure vídeo 5/8
Veure vídeo 6/8
Veure vídeo 7/8
Veure vídeo 8/8


7 comentaris:

Ves en compte ha dit...

Hola Alex,

Moltes felicitats per tota la feina que estàs fent pel referèndum per la independència.

Estic segur que més aviat del que ens pensem ho aconseguirem si seguim per aquest camí.

Et voldria fer una reflexió referent a la tasca a l’ajuntament: Penso que l’Ivan i companyia han trobat el que ells en dirien el teu punt feble i t’adularan i et donaran tot el que els hi demanis referent a l’ndependentisme, i de forma molt sibil•lina intentaran que no denunciïs les seves malifetes.

Ho dic perquè ja fa un temps que no se’t veu la bel•ligerància amb la mala gestió del govern municipal, que d’altre banda és prou evident. Si mires les entrades al teu blog del començament de la legislatura no hi ha comparació amb les d’ara.

Denuncies ben poca cosa, vas amb l’Ivan als programes de TV, si mires bé la seva cara quan et cedeix la paraula perquè siguis tu el primer en parlar, ell pensa que t’està ensabonant i et mira amb la sornegueria del que li compra una piruleta a un nen perquè calli.

Poder m’equivoco, però soc gat vell i he vist fer això en milers d’ocasions i el protagonista mai se n’adona. És com el que porta banyes que sempre és l’últim en saber-ho.

Et prego que estiguis alerta, i que recordis que ells mai seran amics teus, t’ho voldran fer creure, perquè ells saben que a un amic sempre se li perdonen més coses que a un conegut, i això és el que pretenen. Jo desitjaria que seguissis sent el seu conegut i que lluitis pel poble com ho estaves fent al començament.

Ànims i endavant

collonades ha dit...

Deixem-nos de collonades !!! perquè no fem un referendum com el Quebec que sigui vinculant.
Molta mobilització, molta opinó, moltes intencions... però per res !!!.

Jordi Navarro i Morera ha dit...

Em sembla que el compromís de l'Alexandre està intacte i n'ha donat sòlides proves.
O sigui que segons quins comentaris amb mala llet millor guardar-se'ls per l'enemic o si més donar la cara.

Super anònim ha dit...

A veure si ho enteneu de una vegada per totes, l'anònimat és un dret i no una qüestió de donar la cara. Precisament l'anònimat et dona allò que molts no poden proporcionar, que és la protecció en front de tercers per conseqüències de comentaris. A més obrir un blog contempla aquesta possiblitat i si no ho vols no deixes que afegeixen comentaris anonims al teu blog.

Àlex Maymó i López ha dit...

Si que és cert que últimament he actualitzat menys el bloc per falta de temps però espero a partir d'ara actualitzar-lo més.

Tot i que en el vídeo sembli que l'alcalde estigui de bon humor no et pensis que hagin canviat les relacions entre la CUP i l'alcalde.

Jordi Navarro i Morera ha dit...

No és precisament l'autor del blog qui ha fet referències a donar la cara. He estat jo i sóc jo a qui s'ha de demanar explicacions per aquest tema.

Sobre els blogs i els anònims és evident que l'anonimat és un dret però a mi personalment no m'agrada gens això d'amagar-me rera un teclat per deixar anar segons què. Per internet hi corre de tot i sembla que és més fàcil deixar-se anar i fer demagògia o dir mentides directament. Per això sempre apel·lo a la honestadat i a assumir amb la cara ben visible el que es diu, sobretot en blobs de militants.

Anònim ha dit...

Benvolgut Jordi,
Torno a insistir, l'anònimat és un dret, a veure si et queda clar d'una vegada per totes, però t'ho torno a explicar i segur que aquesta vegada ho entendràs:
Els comentaris han de ser lliures i han d'expressar la llibertat de cada individu a participar en un blog (per això és un blog), si el participant vol mantenir el seu anònimat, per els motius que siguin, és legitim i no entrem en temes de donar la cara.
No cal ser un talibanista de l'Alex Maymo i ser comprensible i tolerant amb les persones que prefereixen manternir l'anonimat. I reitero que si no vols anonims no facis un blog participatiu, perquè si no és així el que tindràs només es un blog en el qual participaran només "els amic d'en Maymo"... i suposo que no és això. Recorda bé parlem de "drets".