dijous, 18 de novembre del 2010

Un altre cop pagarem els i les vilatanes l’endeutament de l’Ajuntament

En el ple extraordinari del dimecres 17 de novembre de 2010 l’equip de govern (IiE, ERC, CiU) de l’ajuntament de Molins de Rei va aprovar sol•licitar un crèdit al sector bancari per un import de 1.138.647,66 €, amb el qual es preveu finançar un seguit d’inversions.

La CUP sempre hem manifestat el nostre desacord en què es financiï el 100% de les inversions sol•licitant crèdits a bancs. Amb aquest sistema, l’única solució perquè el deute municipal no creixi és l’augment dels impostos molt per sobre de l’increment de l’IPC.
  • En el període 2007-2010 la recaptació d’impostos ha augmentat en un 29,57%.
  • En aquest període els ingressos corresponents dels impostos, taxes i aportacions d’altres administracions han augmentat en 3 milions d’euros
  • En canvi, les despeses en inversions, serveis, despeses corrents i transferències a entitats han disminuit en 0,3 milions d’euros. Les despeses de personal han augmentat en 1,4 milions d’euros.
  • Per tant, en els 3 últims anys, s’han destinat 1,9 milions d’euros provinents de l’augment dels impostos a eixugar el deute de l’ajuntament. Els molinencs i molinenques estem veient com els impostos augmenten desmesuradament però no es destinen aquests diners per fer més inversions o més serveis, sinó que acaben servint per pagar als bancs i caixes.
  • Els partits polítics de l’equip de govern defensen aquesta política econòmica perquè argumenten que el finançament dels ajuntaments és deficient (i hi estem d’acord) però cal recordar que aquests partits tenen o han tingut responsabilitats de govern en altres administracions i mai han tingut com una prioritat solucionar d’una vegada per totes el problema del finançament local.

Sobre el nou crèdit en concret que es sol•licitarà la CUP va manifestar el següent:
  • Amb el nou crèdit l’Ajuntament passarà a tenir un deute de 20,75 milions d’euros, el que representa un ratio d’endeutament del 75,4 %. Això significa que l’any 2011 no es podran demanar crèdits perquè es supera el límit establert pel govern de l’estat. Aquesta mesura està hipotecant el marge de maniobra del consistori de cara a l’any vinent.
  • Referent a les Obres de la Federació Obrera des de la CUP vàrem demanar que se’ns expliqués perquè en el capítol d’Instalacions hi ha un augment de 136.089,87 €. A l’oposició se’ns va passar una memòria justificativa de 15 pàgines amb un llistat amb més de 100 partides i amb l’import total però els preus no estan desglossats partida per partida. Ho vàrem preguntar en dos ocasions en el ple municipal i el regidor Enric Franch no ens va contestar però si que va aprofitar el seu temps per desqualificar al regidor de la CUP acusant-lo de “no tenir ni idea del que parlava”.
  • No compartim ni nosaltres ni la intervenció municipal, que s’incloguin conceptes com a inversió que estaran finançats amb un crèdit a 10 anys quan la seva caducitat és inferior a aquest termini. Estem parlant de conceptes com la compra de software, tapissar cadires, compra de material informàtic o instal•lacions d’aire acondicionat.
  • No compartim ni nosaltres ni la intervenció municipal, què estigui realment justificada la urgència de totes i cadascuna de les inversions descrites que faci que sigui necessari sol•licitar un crèdit abans de finals d’any. Només tenim una explicació: s’apropen les eleccions municipals i ara tenen la pressa que no han tingut en tot el mandat per acabar ràpid algunes actuacions.
Tots aquests motius ens van portar a abstenir-nos en la votació d’aquesta modificació del pressupost perquè entenem que no volem ser còmplices d’una política econòmica que pressiona fiscalment als vilatans i vilatanes. No dubtem que aquestes inversions siguin necessàries però no estem d’acord en la forma de finançar-les.

41 comentaris:

Anònim ha dit...

¿PERO....... NO DECIA EL FRANCKY QUE TODOS LOS AÑOS HABIA SUPERHABIT?

Anònim ha dit...

LO QUE PASA ES QUE FRANCKY ES COMO LOS MUÑECOS DE JOSE LUIS MORENO QUE DICE TODAS LAS ESTUPIDECES QUE SE LE OCURREN A MONTSITO

Anònim ha dit...

¿ Montsito es el genio y figura de las finanzas municipales ?

Anònim ha dit...

Pues vaya papelon el de Francky encajando cogotazos olimpicos en la mollera por culpa de semejante individuo.

Anònim ha dit...

Bueno bueno, no hay para tanto, tal para cual a mi no me da ninguna pena la extraña pareja, son mala gente.

y despues de todo siempre es mejor encajar cogotazos olimpicos en la mollera, que encajar un buen y merecido patadon en los guev... (pip, pip autocensurado).

Anònim ha dit...

Pero........... si en mes de junio ya pidieron otro credito bancario.

Anònim ha dit...

El presidenciable de Iniciativa -Joan Herrera-considera que el enriquecimiento económico a costa del cargo "no puede salir gratis" "Tenemos que avanzar hacia un modelo más transparente"
http://www.elpais.com/articulo/espana/ICV/recupera/idea/PSC/hacer/publico/patrimonio/candidatos/elpepuesp/20101118elpepunac_4/Tes

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Nos informan que FRANCKY ha comprado TILA, MUCHA TILA ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

¿PORQUÉ SERA?

Anònim ha dit...

Què s'ha de fer per demanar una auditoria....Àlex, l'heu demanada???

Els assessors contractats a 3000€ mensuals floreixen en aquesta legislatura com els bolets....
aixó si als treballadors ni AIGUA!

disculpeu però no tot gira al voltant de l'extranya parella....!!!! que s'ha fet "famosa" SIIIII... que concentra.....SIIIII... però el "pere ballari" és l'IVAN ARCAS...!!!! que és el responsable , no és l'alcalde????
ell es qui nomena als tinents d'alcalde i els dona les regidories.......!!! i el seu equip nomena els càrrecs de confiança.....
l'alcalde no està a la lluna.... no, no, està a Molins i signa, i signa....ELL ÉS EL RESPONSABLE DE COM VA TOT...!!!!

Anònim ha dit...

sempre paguem el ciutadans. Tot el poble en va ple del desgavell de l'ajuntament. Tothom pregunta, no es compren que a aquestes alçades s'hagin de demanar prèstecs.... si estem a final d'any!
No han de ser més austers els ajuntaments, a casa meva que treballem tots, gràcies a Déu! hem fet restriccions. Pel que sento, llegeixo i em diuen a l'ajuntament només es fan restriccions als treballadors de la casa!
Si vas al dentista, hi ha una font d'aigua, si vas a la perruqueria, una font d'aigua, si vas a l'ajuntament HAN TRET LES FONTS d'aigua!!!!!
I si estás fent cua....cada treballador te la seva ampolla o li demana a l'altre "m'endones que se-m'ha acabat???.
Nena si vol te'n vaig a buscar una, li vaig dir...!!!
que no teniu aigua...? - no han reduit despeses, i ara no en tenim.....
PER FAVOOOOOOORRRRRR..!
SENYOR ALCALDE, QUANT VAL TENIR AIGUA PELS TREBALLADORS?
no pot ampliar el prèstec i així podran tenir aiguaaaa???
FACI UNA OBRA DE CARITAT: DAR DE BEBER AL SEDIENTO....NO LI EXPLICÀVEN AIXÓ A L'ESCOLA?
VINGA QUE S'ACOSTA NADAL,!

Anònim ha dit...

Dirigit a l’EMMASCARAT ANTERIOR

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡FELICITATS¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡DE TOT COR.

Ets tot un exemple de com dir les veritats sense tenir que recórrer a l'insult.

Anònim ha dit...

¡¡¡ Tranqui tranqui gente de poca fe!!! HA LLEGADO LA AUSTERIDAD, acaba de reunirse el Equipo Económico Gubernamental dirigido por el super-super- super-montsito y han encontrado la solución definitiva al descalabro económico de la gestión municipal.


La solución: un programa de Fiesta Mayor alternativo, se acabaron todas esas orquestas, espectáculos y actos de culturilla que valen una pasta y que siempre son iguales.

Ha llegado el “FES-TE FOTRE MOLINENC”, en rigurosa exclusiva el programa de actos:

Apertura de la Fiesta Mayor a cargo del capo “Pere ballarí”, que llegará al escenario montado en el Arca de Noé , para interpretar la canción de “La Gallina Turuleta” con música del pito del sereno.

A mediodía, la “extraña pareja” representará la adaptación teatral de una película superchula, “Lo que el viento de Monserrat se llevó” .

Por la tarde Montsito y sus Muñecos interpretarán a coro la canción “La voz de mi amo”, y seguidamente Montsito como solista cerrará el repertorio con la canción “Que guapo que estoy, que listo que soy”.

Ya por la noche, cerrará las fiestas el famoso poeta local Vitorino Depuntillas Disimuloloquepuedo recitando para los asistentes y las asistentas su verso más famoso “Este perro sí que es mío”, también conocido como “Un marrón en mis gallumbos”


¡¡¡¡Y encima nos ahorramos los payasos!!!!!

¡¡¡¡¡¡Pero qué listos que son estos tíos!!!!!!

Àlex Maymó i López ha dit...

Els comptes ja estan sent auditats per la Sindicatura de Comptes però no crec que trobin res extrany.

Tot el que està fent l'ajuntament en principi és legal. Una altra cosa és què eticament sigui reprovable o inadequat segons la nostra postura.

Per cert, el tema de l'aigua és surrealista. En els plens municipals ens posen gerres d'aigua als regidors/es i l'aigua és de l'aixeta! Un dia els hi haurem de regalar alguna garrafa d'aigua....

Anònim ha dit...

Alex tio, desperta que no es un problema ètic, que ètica ja es dona per descomptat que no hi ha mica.

Que es en problema de ilegalitats com una casa per aprofitar-se del càrrec, per abusar del poder confiat pels votants i sobre tot un cas clar de corrupció política i moral.

Espabila tio que no t'enteres, que estas aquí per alguna cosa!!!

Assumeix la teva responsabilitat i investiga que coi esta passant en el cortijo d'ICV, que al final la festa d'aquesta gent la tindrem que pagar als molinencs els propers 20 anys!!.

Anònim ha dit...

Coincido con el anónimo anterior, esta gente no tiene etica porque la perdió mucho antes que la verguenza.

Y verguenza... verguenza no han tenido nunca.

Anònim ha dit...

Tenim un greu problema de lleguatge des de fa molt temps. Ens costa dir le coses pel seu nom. Adoptem molt fàcil ment pseudónims, alleugerim les paraules perquè no sonin tan dures....per exemple la paraula corrupció. Quina connotació li donem? valdria la pena aprofitar aquest bloc per fer una mica de pedagogia, segur que alguns de vosaltres en sabeu més....vinga un repte!
jo miro de trobar exemples de corrupció i després ajudem a l'Àlex perquè pugui tenir arguments de si hi ha corrpció a la Casa Nostra o algú l'età utilitzant com "la cosa nostra"!!!!

Anònim ha dit...

M'hi apunto...!!!!!PEDAGOGIA DE LA PARAULA CORRUPCIÓ.

Nacions unidas diu:
"La corrupció és l’abús del poder per al benefici privat”

Hi ha diverses teories que intenten explicar el perquè d’aquesta universalitat. Molts pensen que la corrupció és un problema cultural; uns altres que és pròpia de l’Estat, de l’administració pública o dels funcionaris amb sous baixos; d’altres, que es deu a la pobresa o, finalment, que pertany a la naturalesa humana. El cert és que la corrupció no depèn de la raça, el sexe, les creences o l’edat de les persones i que les explicacions anteriors semblen oblidar que la corrupció és un comportament oportunista on els corruptes busquen aprofitar-se de la seva posició per obtenir beneficis indeguts. I que les accions corruptes són planificades i executades d’una
manera voluntària i amb un objectiu molt precís.
Com qualsevol comportament oportunista, la deci-
sió de realitzar un acte corrupte és racional. És a dir, la corrupció és una acció, un mecanisme apte per arribar a un objectiu desitjat no permès per les normes. A tall d’exemple: es paga indegudament per agilitzar un tràmit administratiu, es cobra il·legalment per aprovar una
requalificació urbanística, s’ofereixen diners per obtenir un contracte o es dóna un tracte de favor esperant que l’altre el torni oportunament.La corrupció, una deslleialtat oculta
La corrupció és un acte de deslleialtat envers la institució a la qual es pertany i a les seves regles.

Per al nostre propòsit, s’entén que hi ha un acte de corrupció quan una persona que ostenta un càrrec o compleix una funció determinada:
...amb l’expectativa d’obtenir un benefici indegut
L’incompliment del deure per part de qui ostenta el càrrec o compleix la funció es fa per obtenir un benefici.
Aquest benefici pot ser econòmic, polític, social,
sexual o de qualsevol altre tipus. I pot ser un
benefici immediat o futur, per a un mateix o
per a un tercer.
Viola un deure propi d’aquest càrrec o d’aquesta funció...
Perquè hi hagi corrupció, doncs, cal que s’hagi
violat una norma que posa límits a l’exercici
del càrrec o a la funció que es compleix,
malgrat això no suposi la comissió d’un
delicte o d’una falta administrativa.

Anònim ha dit...

M'hi apunto...!!!!!PEDAGOGIA DE LA PARAULA CORRUPCIÓ.

Nacions unidas diu:
"La corrupció és l’abús del poder per al benefici privat”

Hi ha diverses teories que intenten explicar el perquè d’aquesta universalitat. Molts pensen que la corrupció és un problema cultural; uns altres que és pròpia de l’Estat, de l’administració pública o dels funcionaris amb sous baixos; d’altres, que es deu a la pobresa o, finalment, que pertany a la naturalesa humana. El cert és que la corrupció no depèn de la raça, el sexe, les creences o l’edat de les persones i que les explicacions anteriors semblen oblidar que la corrupció és un comportament oportunista on els corruptes busquen aprofitar-se de la seva posició per obtenir beneficis indeguts. I que les accions corruptes són planificades i executades d’una
manera voluntària i amb un objectiu molt precís.
Com qualsevol comportament oportunista, la deci-
sió de realitzar un acte corrupte és racional. És a dir, la corrupció és una acció, un mecanisme apte per arribar a un objectiu desitjat no permès per les normes. A tall d’exemple: es paga indegudament per agilitzar un tràmit administratiu, es cobra il·legalment per aprovar una
requalificació urbanística, s’ofereixen diners per obtenir un contracte o es dóna un tracte de favor esperant que l’altre el torni oportunament.La corrupció, una deslleialtat oculta
La corrupció és un acte de deslleialtat envers la institució a la qual es pertany i a les seves regles.

Àlex Maymó i López ha dit...

Primer de tot dir que jo no acusaré a ningú d'haver fet alguna cosa il·legal sinó en tinc proves

Segon, tot i que pensi que han perdut la ètica no tothom es tan tonto per fer coses clarament il·legals que saltin a la vista.

I tercer, no tenim ni temps ni mitjans per estar investigant tot el que es mou a l'Ajuntament. Ni que estigués tot el dia a l'Ajuntament tindria temps. Així que si algú coneix bé el tema i ens vol ajudar estarem encantats.

Salut!

Anònim ha dit...

méssssss.....!!!!
Per al nostre propòsit, s’entén que hi ha un acte de corrupció quan una persona que ostenta un càrrec o compleix una funció determinada:
...amb l’expectativa d’obtenir un benefici indegut
L’incompliment del deure per part de qui ostenta el càrrec o compleix la funció es fa per obtenir un benefici.
Aquest benefici pot ser econòmic, polític, social,
sexual o de qualsevol altre tipus. I pot ser un
benefici immediat o futur, per a un mateix o
per a un tercer.
Viola un deure propi d’aquest càrrec o d’aquesta funció...
Perquè hi hagi corrupció, doncs, cal que s’hagi
violat una norma que posa límits a l’exercici
del càrrec o a la funció que es compleix,
malgrat això no suposi la comissió d’un
delicte o d’una falta administrativa.

Anònim ha dit...

Home.....!!!! a veure jo no estic a l'ajuntament cada dia, ni tinc accés als documents....però quant a la muntanya hi ha fum.....es que hi ha foc no????
a veure si estan sortint informes de que la contractació no e fa conforme a la Llei....Àlex aixó qué es.???? quant es fa sistemàticament....???? la Llei deiu que fins hi tot prevaricació...!!! que sona fort..!!! ja! però ho es o no? clar s'ha de portar als tribunals...!!!
saps molt bé que han hagt treballadors que han tingut que portar les seves reivindicacions als tribunals? doncs si.... i que els representants dels treballadors denuncien dia si i dia també..."irregularitats" a sabiendas, a aixó com li diem? en fi que si tens algun familiar treballant a dins, saps que els contractes a segons qui, sempre es prorroga....no hi ha una llei de contractes? que si es fa un procediment de contractació, que limita la quantia es necesita una o una altra forma de contractació? Àlex potser el que manca es coneixement..que no ho critico eh, que ho entenc que un sol regidor no pot, formar-se treballar i dur a terme una responabilitat com aquesta, però de veritat hi ha fum.... i molt... per tant segur HI HA FOC!

Anònim ha dit...

parlant de treballadors que han de defensar-se abans de l'estiu em van comentar que es va fer un procés de promoció per pujar de categoria a l'ajuntament i que hi va haver marro! algú en sap alguna cosa?


Els procesos per contractar gent es fan conforme diu la llei? això seria corrupció o no?
l'administració és la primera que l'ha de complir, es així?
si els socialistes diuen que han anat al Síndic de greuges, i el Síndic ha cridat la atenció a les pràctiques que fa l'equip de govern...?
Àlex obre els ulls i demana assessorament!

Anònim ha dit...

potser tenim la "cultura"del pecat benial" a la genética...i la paraula il·legal o corrupció sonen com pecats MORTALS! massa grossos (estil Marbella)

però nomenar tribunalsque infringeixen la llei, que no son funcionaris, sinò que son personal de confiança o regidors, quant la llei ho prohibeix, això és il·legal.
Àlex mira't l'EBEP i contrasta i mira els expedients de selecció de personal durant tot el mandat de l'actual govern i trobaràs MOOOOOLTES il·legalitats, per denunciar!!!! é només un exemple!

Anònim ha dit...

Àlex les proves hi son, com deia algú abans el que cal es coneixer la Normativa per poder fer un análisis, per exemple contractes que es fan a la casa i què diu la llei de contractació. Igualment per la selecció de personal, si tu mateix has publicat coses que diuen els representants sindicals que no paren de denunciar... a vosaltres mateixos si no respecten la Normativa per deixar-vos veure els expedients del Ple.....i només te en dic 3!
Si son tontos dius? jo no els califico però molt llestos no ho son, el que crec es que tenen la seguretat que els altres si que son tontos, i ell cada vegada la fan més grossa i algún dia s'acabarà!

Anònim ha dit...

ESPEREM-HO!!!

MOLINS DE REI NO S'HO MEREIX AIXÓ!

.....O SI....???

Àlex Maymó i López ha dit...

En general aquesta societat associa la paraula "corrupció" a cometre il·legalitats i per tant si els acusem de ser corruptes però no acaben a la presó semblarà que la CUP ens ho inventem.

Penso que la nostra tasca ha de ser informar a la ciutadania del que passa a l'Ajuntament descrivint els fets i llavors cadascú podrà treure les seves conclusions.

Lo del Síndic de Greuges és més simbòlic que una altra cosa però no es per temes de contractació sinó per temes de convocatòria de reunions.

Anar als tribunals suposa una despesa econòmica important i en el cas de perdre et fan pagar totes les despeses i a més a més la Justícia és molt lenta. De què ens servirà que ens donin la raó d'aquí 2 o 3 anys quan segurament el Sr. Franch ja no hi serà? I en tot cas estem parlant de irregularitats que serien condemnades amb faltes administratives o multes. Dificilment acabaran condemnats a penes de presó.

Els sindicats coneixen també aquesta situació molt millor que nosaltres i també podrien anar als tribunals i de moment no ho han fet.

Anònim ha dit...

Este ayunatamiento cada dia mas ni ni:

ni superavit, ni saneados,

ni dar cuentas, ni explicaciones,

ni dinero, ni administracion,

ni futuro, ni alternativa,

ni profesionalidad, ni puta idea,

ni se van, ni los hechan (todavia),

ni gobernantes, ni oposicion (Alex muy mal),

ni respeto, ni reconocimiento,

ni dar la cara, ni bien puestos,

ni etica, ni verguenza,

ni francki con su montsito ni ivan con su tripartito !!!!!

Anònim ha dit...

¿No es corrupción pagar comilonas a cargo del presupuesto municipal ?????????????? Alex, pide las facturas de los ultimos siete años - restaurante El Musol, Can Rafel, Samaranch .......... PUROS MONTECRISTO incluidos.

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡i PA LOS FUNCIONARIOS, NI AGUA ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

ALEX, QUIERES PISTAS? PIDE TODAS LAS CUENTAS A JUSTIFICAR A CARGO DE MONTSITO DESDE QUE ES ASPIRANTE A GERENTE. FLIPARAS.

Anònim ha dit...

".......Lo del Síndic de Greuges és més simbòlic que una altra cosa però no es per temes de contractació sinó per temes de convocatòria de reunions....."

¿Simbolico....temes de convocatòria de reunions? A requerimiento del Sindico de Greuges el Francky ha tenido que dar respuesta por escrito a todas las preguntas formuladas por el Psc.

Pero si tu mismo te quejabas que no te hacian caso cuando pedias información. Ellos lo han conseguido sin tener que ir a tribunales.

Anònim ha dit...

¿SABEIS EN QUIEN PIENSA FRANCKY A LA HORA DE NEGOCIAR EL CONVENIO?

FRANCKYfeller - Entre amigos -
http://www.youtube.com/watch?v=V0UVqZBiOTM

Anònim ha dit...

Així Àlex, si els de la CUP no voleu governar i ni tampoc feu l'oposició que toca, pot ser els molinencs hauren de votar Solidaritat o Reagrupament.

NO????

Anònim ha dit...

¿Alguien sabe como se llaman los otros muñecos de Montsito a parte del cuervo rokefeller ?

Anònim ha dit...

La corrupció és un acte de deslleialtat envers la institució a la qual es pertany i a les seves regles.
Àlex disculpa que m'adreci a tu però m'ha preocupat l'opinió que has anat exposant per això crec que tenim confusions en l'acció que hem de fer dins l'administració. És fonamentat saber i distingir accions que poden pervertir el servei públic. D'aquí ve la desafecció en els polítics i les frases de "tots son iguals" o les frases també que es diuen dels treballadors funcionaris. Per aixó cadascún desde el lloc que està ha de ser molt curós i tenir idees clares i principis molt ben fonamentats.
Per exemple en un temps de crisi que té l'ajuntament com es que no para de fer contractacions d'assessors, com es que es contracta el cunyat del Joan Montserrat...? aixó potser una acció corrupta??? Com es que es fa un altra contracte d'assessor a un amic d'Iniciativa el tal Bellido ..? aixó no es amiguisme..!!! això no és corrupció..?? es fonamental denunciar, fer una acció de transparencia i publicitat iaxò no costa diners només cal tenir un COMPROMIS FERM CAP A MOLINS DE REI, nosaltres paguem els impostos hem d'exigir que els representants polítics siguin molt curosos amb el diner i si es vol ajudar a alún amic o cunyat que estigui en l'atur que facin com ho fem tots per això està la família!!!

Anònim ha dit...

......!!!!!OSTRES QUÈ FORT.....!!!!!
QUINS COLLONS...!!!!!
I TOT AIXÒ PASSA I NINGÚ FA RESSSSSS!!!!!
PERÒ QUÈ PASSAAAAAAAAAA

Anònim ha dit...

¡¡CUÑAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!
VEN PACA QUE HAY PASTA GANSA PA TOA LA FAMILIA

I PA LOS FUNSIONARIOS ... NI AQUA

Anònim ha dit...

"..........com es que es contracta el cunyat del Joan Montserrat...?

ALEX, ABRE UNA INVESTIGACIÓN SOBRE LA FORMA DE CONTRATACIÓN. CUANTO COBRA??????? A SIDO LEGAL?????? QUIEN HA HECHO EL INFORME PROPONIENDO LA CONTRATACION??????. QUE PAPEL A JUGADO EL MONTSERRAT?????. QUEREMOS SABER¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

HA VER SI AORA APARECERAN TAMBIEN FACTURAS DE LA EMPRESA DEL SUEGRO DEL MONTSERRAT???????????? INVESTIGA SI HAY FACTURAS DEL HERRERO CAMACHO¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

.....i avui PLE a l'Ajuntament per aprovar modificacións de partides a un mes d'acabar l'any i el Pressupost....
.......i pagamos i pagamos.....y suben los impuestos y no hay problema.
Cuànto cuestan los contrainformes de los informes????? director de servicios Montserrat ??? contesta!
al final tindrem que quantificar els diners que es gasten per contractacions de familiars i amics...en rebuts d' IBI o rebuts de escombreries....????
per exemple per pagar contrainformes de, posem......3OOO euros = a 5 IBI'S, no está mal oi?
i l'alcalde ARCAS, ARCAS, ARCAS moderant el Ple municipal..... arcadas me dan a mi.....y ganas de vomitar..!!!!

Àlex Maymó i López ha dit...

Pel que diu si ha de votar a SI o Reagrupament doncs és ben lliure de fer-ho... però nosaltres mai hem dit que ens neguem a governar i penso que fem l'oposició tan bé com podem...

El que no farem mai és entrar en un govern si som una minoria clara perquè molt poca cosa aconseguiríem canviar...

Els temes que heu apuntat els estem mirant... paciència... que ja surtiran a la llum!

Anònim ha dit...

...ETS LA NOSTRA ESPERANÇAAAAAA....!!! HI HA ALGÚ MES EN LA OPOSICIÓ D'AQUEST AJUNTAMENT??????