dimecres, 19 de gener del 2011

Sobre la seriositat de la política municipal

Avui llegia l'article que ha publicat en el seu bloc el regidor d'ERC Víctor Puntas i què titulava "Esquerra s'ofereix com a “pal de paller” dels molinencs d'esquerres i catalanistes, i també, dels independentistes que volen una política local seriosa."

Només llegir el títol ja m'he imaginat que la CUP seria titllada de poc seriosa o alguna cosa similar i no m'equivocava ja que concretament es diu: "O a les actituds hostils contra el govern de la vila del PSC i la CUP que estan fent un discurs públic poc honest i seriós que no cerca ajudar o clarificar, sinó que vol enredar per obtenir redits electorals a curt plaç."

La CUP l'únic que hem fet és denunciar tota una sèrie d'actuacions irregulars en la gestió del govern municipal i ho hem fet perquè és el nostre deure. O què vol el Sr. Puntas que faci l'oposició? Vol que estem callats?

Callats precisament han estat els grups polítics del govern (IiE, ERC, CiU) mentre la CUP anava denunciant les nombroses irregularitats en la gestió del govern municipal. El punt àlgit ha estat arran dels diferents informes d'Intervenció, que és quan s'han fet públics molts d'aquests casos, coneguts pels grups del govern municipal.

Fins que no s'ha fet públic de forma notòria tot el desgavell que patia la gestió del govern municipal tothom callava dins dels partits polítics que estan a l'equip de govern. Ara Iniciativa i Esquerra intenta defensar-se de les acusacions però ha obligat a dimitir al regidor Enric Franch, reconeixent doncs de forma implícita que les coses no s'havien fet bé. CiU porta mesos criticant al mateix govern però sense sortir-ne d'ell. ERC està bastant callada i en aquest article el sr. Puntas diu textualment que: "volen una política local seriosa, noves idees i noves maneres de fer les coses a l'Ajuntament."

Després de 8 anys formant part del govern municipal (i 2 anys amb l'alcaldia) ara és quan volen noves maneres de fer? No han tingut temps de fer-ho abans i garantir que la gestió global del govern fós bona?

També es parla que ICV vol recuperar "velles glòries" però també caldria recordar que en Víctor Puntas porta 12 anys com a regidor a l'Ajuntament i per tant no és precisament una novetat en el panorama polític local.

Al final sembla que alguns vulguin fer córrer la sensació que les culpes son de l'oposició però m'agradaria recordar que les irregularitats i els errors en la gestió son responsabilitat exclusiva del govern municipal en el seu conjunt, tant d'aquells que portaven directament la gestió, com d'aquells que callaven mentre no trascendia gaire a l'opinió pública.

És tant fàcil com dir que si el govern municipal fés bé les coses ni la Interventora Municipal ni la CUP hauríem de denunciar tots aquests casos. La seriositat doncs hauria de començar a veure's reflectida primer de tot en el govern municipal.

43 comentaris:

Anònim ha dit...

Blogg del Puntas:

- amb l'objectiu de continuar la feina seriosa que s'ha fet des del govern de la vila els darrers anys
- O a les actituds hostils contra el govern de la vila del PSC i la CUP que estan fent un discurs públic poc honest i seriós que no cerca ajudar o clarificar, sinó que vol enredar per obtenir redits electorals a curt plaç
- volem ser el referent polític local de la majoria de persones que se senten d'esquerres i catalanistes, i també, de tots aquells independentistes que hi ha a la vila que volen una política local seriosa, noves idees i noves maneres de fer les coses a l'Ajuntament



Victor, que sepas que mucha gente sabe tu opinión sobre el afer de la contabilidad municipal : ESTE PERRO NO ES MIO.

Tu que estando en el equipo de gobierno as callado y has consentido ¿como nos hechas la culpa a nosotros? Victor, por favor, más honestidad y seriedad y menos electoralismo, que se te nota mucho

Alex, chapooooooooooó

Anònim ha dit...

què diu el regidor ¿?¿? deshonetedad per dir el que passa? desllealtat al govern?
no no senyor Puntas. vosté està confós.
La llealtat primer a la LLEI i ser honest s'ha de ser amb el ciutadà !!!!
deixi que l'Oficina antifrau faci la feina i després parli, ara calladet està millor com en el Ple de dilluns CALLADET ESTÀ MILLOR!!!! sinò després serà esclau de les seves paraules.
Endavant Àlex.

Anònim ha dit...

evidentment que la responsabilitat política és el govern. Només faltaria!
L'oposició ha de fer d'oposició ja ho diu la paraula, ha de controlar al govern.... i els ciutadans hem de tenir informació per tal de poder jutjar la feina feta.
Amagar, no complir les normes establertes, intentar tòrcer, agafar dreceres, per no servir al interés general, només serveix per desacreditar a la classe política i això no ho volem senyor Puntas els molinencs i les molinenques. Volem polítics honestos, que defensin l'interés general. Concreti la seva opinió està d'acord que es condonin multes amb criteri discrecional del regidor? mentre altres ciutadans les paguen religiosament? d'això en té culpa l'posició?
Quant l'equip de govern consenteix que es facin procesos selectius mancats dels principis d'igualtat, transparència etc., es culpa de l'oposició? que es facin contractes o qe no es facin també és culpa de l'oposició? VINGA HOME TINGUI DECÈNCIA POLÍTICA!!!

Anònim ha dit...

Callar que el jefe de personal presenta facturas en el ayuntamiento a nombre de su mujer NO ES HONESTO. ES CORRUPCIÓN. Y NO ES CULPA DE LA OPOSICION.

Sr. Puntas, usted ha tenido conocimiento de todo ESTE EMBROLLO Y SE HA LIMITADO A PASAR Y DECIR QUE ESTE PERRO NO ES MIO

¡¡¡¡¡¡¡¡ESO SÍ QUE NO ES HONESTO¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

transparència, honestetat ? us convido a insertar comentaris al blog del Victor Puntas i veureu el que passa.... que no es publiquen.

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡CÍNICO HASTA LA MUERTE¡¡¡¡¡

Enric Franch diu que marxa sense deixar cap tema pendent.Ràdio Molins de Rei, el miércoles, 19 de enero de 2011 a las 5:02.

L’ex-regidor, que va renunciar al seu càrrec dilluns en un ple extraordinari,ha explicat avui a Ràdio Molins de Rei (RMR) els seus motius i ha fet balanç de la feina feta.....”Fent balanç de la feina feta, Enric Franch s’ha mostrat tranquil perquè plega, ha dit, sense deixar cap tema pendent: “plego amb un pressupost aprovat, amb un conveni col·lectiu a punt de ser firmat. De temes importants en el que queda de mandat ja no n’hi ha cap més, no deixo cap cosa penjada”, ha afirmat Franch.

Y EL ALCALDE , HABLANDO SOLO, CABEZA GACHA, DANDO VUELTAS EN CIRCULO Y MIRANDO EL SUELO DE SU DESPACHO.

Anònim ha dit...

Enric Franch ha explicat que pensa continuar donant suport al govern i al seu grup, IiE, durant la campanya electoral .......Ha qualificat la seva experiència en política local com a “intensa i apassionant”.

SE HA DEJADO EL CONCEPTO FRUCTÍFERA (60.000 EUROS ANUALES)

Anònim ha dit...

Ràdio Molins de Rei ‎#EnricFranch (balanç) "per mi ha estat una experiència molt intensa i apassionant, si no pateixes després no gaudeixes de l'èxit"

Anònim ha dit...

Que aquest senyor desaparegui de l'escena política amb les seves maneres estanilistes i prepotents, amb la seva trajectoria política d'aprofitament del càrrec, amb la seva gestió econòmica fosca, opaca i desastrosa ... es una bona noticia p...er la gent que te valors, per la salut democràtica, i sobre tot perque l'Ajuntamnent deixi de ser un lloc on la corrupció es malauradament un fet habitual.
Esperen que això sigui el principi d'un canvi i que darrera d'aquest senyor es depurin tambè les responsabilitats de tots aquells altres que han tret profit d''allo que es de tots els molinencs i molinenques.

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡EL JEFE DE PERSONAL SE COJE UN MES DE PERMISO LABORAL¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

UY, UY, UY.....

Anònim ha dit...

".....transparència, honestetat ? us convido a insertar comentaris al blog del Victor Puntas i veureu el que passa.... que no es publiquen."

¡¡¡¡¡¡¡CENSURA, COMO EN LA EPOCA FRANQUISTA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Solo publicavan lo que favorecia al regimen

Anònim ha dit...

PACTOS ELECTORALES POR 50.000 AL MES

En las próximas elecciones veremos a este señor intentando pactar lo que sea con quien sea, con tal de no percer la silla y la dedicación exclusiva.

En las próximas sera baratísimo el kilo de pacto republicano.

La alternativa es muy dura con un pais con tantos parados.

Os habeis fijado en su facebook que no tiene curriculum laboral y que solo sale el ayuntamiento.

Es muy duro volver a la vida de molinenc de a pie sin cargo remunerado, cuando no tienes mas oficio ni beneficio que el del ayuntamiento.

Sólo un apunte final todo esto no hubiera pasado si ERC, el socio de referencia de ICV hubiera estado en su sitio y no lo hubiera permitido.

Todavia hoy siguen negando o callando, porque en el fondo comparten absolutamente la filosofia y los valores de ICV, que ya se ha visto los que son.

Anònim ha dit...

- Enric Franch, qui és aquest home....???
- Un que es jubila que ha estat regidor a l'ajuntament.....
- Ahhh! i qué? que ara va a la ràdio?
- a fer de tertuliano?
- no a parlar de la feina que ha fet.!
- ah!!! jo he sentit a parlar que el PSC ha portat els cmptes del 2009 a l'Oficina Antifrau! que no ho pprtava ell això dels comptes?
- Si, potser per això diu que es jubila....!!!!
- que aquests polítics no son del tot tontos eh!!!
- i que ha dit alguna cosa a la ràdio d'això que en va ple el poble del frau a l'ajuntament?
- no d'això no ha dit res.....!
- Ahhhhh....!!!
COSES QUE POT FER AQUEST EX- QUE HO DEIXA TOT FET: que li ensenyin el pas doble, a tirar del carro de la compra, a jugar a bitlles,

Anònim ha dit...

QUI HO HAVIA DE DIR....!!!! o MIRA QUE FAN ARA!!!!

Anònim ha dit...

TOT FET:
El Pressupost amb al·legacions.........
El conveni per redactar.......
El super director en funcions de gerent de baixa......
El cap de personal de permis de paternitat, fictici.......

ohhhhhhhh quin panorama ENCISADOR, ALCALDE!!!!!
QUÈ BÉ GOVERNES!!!! PERÒ TRANQUIL IVAN TRANQUIL QUE ÉS LA GUÀRCIA CIVIL....... AYYYYY, MAMA, MAMA,POOOOOOOOOORRRRRRRRR!!!!

Anònim ha dit...

..."Enric Franch ha explicat que pensa continuar donant suport al govern i al seu grup, IiE, durant la campanya electoral .......Ha qualificat la seva experiència en política local com a “intensa i apassionant”...

AL SR FRANK LE HA FALTADO EXPLICAR EN RADIO MOLINS QUE DURANTE ESTE TIEMPO HA CAMBIADO 3 VECES DE PAREJA Y QUE LA ÚLTIMA ES MONTSERRAT CATEURA QUE TIENE 20 AÑOS MENOS QUE EL Y QUE LA QUIERE PROMOCIONAR COMO FUTURA ALCALDESA POR INICIATIVA...LA SAGA CONTINÚA...

Anònim ha dit...

19 de gener de 2011 17:52 EL ALCALDE , HABLANDO SOLO, CABEZA GACHA, DANDO VUELTAS EN CIRCULO Y MIRANDO EL SUELO DE SU DESPACHO.

Dos horas despues......Y EL ALCALDE SIGUE HABLANDO SOLO, SIGUE CON CABEZA GACHA, SIGUE DANDO VUELTAS EN CIRCULO Y SIGUE MIRANDO EL SUELO DE SU DESPACHO. ¿Que piensa?


Veva .........lo siento, Veva .....la he cagado.....Veva, por favor, ven rapido.... Veva ¡¡¡¡AYUDAAAAAAAAAAAAA¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Y Veva, desinteresadamente, por espíritu patriotico, bueno, por 3.300 euros mensuales, actua.

Anònim ha dit...

Pensamiento de Veva: Todo hecho?, cabr....n, con que todo hecho? la madre que te matriculó.

Anònim ha dit...

"Enric Franch ha explicat que pensa continuar donant suport al govern i al seu grup, IiE, durant la campanya electoral ......."

Pensamiento de Veva: Orden de alejamiento immediata, arrrrrrrr.......

Anònim ha dit...

Puntas, confundes seriedad con ENCUBRIMIENTO

Anònim ha dit...

Este Puntas tiene una cara que se la pisa pero varias veces....
Ahora resulta que la política seria es la suya. Pues que no nos pase na!!!
Pero si sabías todo lo que pasaba a tu alrededor pero callasbas como un cab...ón....
Tendrás morro, decir que los demás no son serios.
De qué vas tío???
A ver cómo explicas a los ciudadanos que tú formando parte del gobierno, nunca, nunca has dicho esto no está bien y lo podías haber hecho perfectamente, pero claro ya te estaba bien tal cómo se hacía todo.
Sé un poco más serio por favor y no nos tomes por tontos.
Basta ya de disimular y de tanta falsedad..

Anònim ha dit...

¿ Victor sabes algo del cuñao del hermano de tu compa ?

¡No me lo digas!



¿ESTE PERRO ES MIO?

Anònim ha dit...

¿ Victor te suena la cifra de 156.000 eurillos ?


¿ Sabes que es mas fácil que te muerda el perro de otro que el tuyo propio ?


¡ Pues ojito si no estas vacunado (politicamente) contra la rabia (ciudadana) el dia de las papeletas !

Anònim ha dit...

Àlex trobem a faltar una declaració pública de la CUP dient que no es pactarà amb ERC si no es fa primer una depuració de les llistes perque els regidors que han donat suport a la política del desgavell i del xanxullo d'ICV, no tornin a tenir l'oportunitat de repetir una actuació tan lamentable.

Anònim ha dit...

SI L’ALTERNATIVA A LA MONAQUIA BORBONICA ES LA REPUBLICA INDEPENDENT I BANANERA DE VICTOR PUNTAS ...















... VIRGENCITA VIRGENCITA QUE ME QUEDE COMO ESTOY

Anònim ha dit...

¿Pero la Cateura se presenta para alcaldesa o no?, porqué entonces tendremos al Sr Frank de alcalde consorte...manda güevos!!!!!!!!!

Àlex Maymó i López ha dit...

La CUP sempre ha dit que basarà qualsevol negociació en base al programa polític i penso que les diferències entre ERC i la CUP han estat evidents en molts casos en aquesta legislatura.

Anònim ha dit...

Connecteu-vos al faceebok de radio molins de rei, i escolteu la desinfecció política.....està feta en clau d'humor...o no!

Anònim ha dit...

ALCALDEeeeeeeeeee......on ets?????

- pregunta el Monsito
- que no agafes el telèfon...que haig d'estar gaire temps a casa?????
- es que m'avurrooooo!!!! JO...!!!
- si no em contestes, aviat....
-t'ho faré per escrit...!!!!!

Anònim ha dit...

"ALCALDEeeeeeeeeee......on ets?????"

Respuesta: Iniciativa Molins y durante dos dias se reune en "pequeño comité" para valorar la situación actual y acordar como salir de la crisis

Anònim ha dit...

Montsito, si no te han invitado a la reunión, malo, malo. Por cierto, ¿sabes que esta mal llevarte a casa expedientes del Ayuntamiento? Niño malo.

Anònim ha dit...

ALCALDEeeeeeee, REPASAR el Decret Legislatiu 1/97
Article 93. Protecció dels funcionaris

La Generalitat i corporacions locals (Molins de Rei, es una corporació local....) PROTEGIRÀ el seu personal (lease: FUNCIONARIS inclosa: INTERVENTORA) en l' exercici de les seves funcions i li atorgarà la consideració social deguda a la seva jerarquia i a la dignitat del servei públic.
QUIEN AVISA NO ÉS TRAIDOR!!!!! ALCALDE ESCOLTA!! PENSA!!!! I DESPRÉS actúa!!! DESTITUEIX!!!!!

Anònim ha dit...

No lo entiendo, ¿que se ha de proteger al malandrin del Monsito?

Anònim ha dit...

noooooo....
El Monsito no és funcionario es un cargo politico de confianza que lo nombró el equipo de gobierno. Por tanto quien lo mantiene en el cargo és el equipo de gobierno: ICV,Esquerra i CIU.

A quien debe proteger el Alcalde en cumplimiento del ordenamiento jurídico son a los funcionarios que son servidores públicos no puestos a DEDO y lo que marca la Ley es lo que dice el anónimo anterior con el Decreto, vamos eso es lo que entiendo .
Y que destituya......el ALCALDE es al que ha nombrado a MONSITO, antes ue sea un PROBLEMA PARA EL ALCALDE....!!!!!

Anònim ha dit...

MALANDRÍN.....qué bien suena la palabra, tiene música, MALANDRÍN.... no es malsonante MALANDRÍN...!!

- voy al diccionario porque estos que escriben ...alguna cosa quieren decir que ya me los voy conociendo....y
OHHHHHHHH.....!!!!!malandrín, na.
(Del it. malandrino, salteador).
1. adj. Maligno, perverso, bellaco.

OHHHHHHHHHHH.....!!!! ya decia yo.....como el abrazo del oso....igualito, igualito, te piensas que te dice guapo y te está diciendo RESPONSABLE DES DE 2003, 2004,2005,2006,2007,2008,2009,2010!!!!
M A L A N D R Í N!!!!!!

Anònim ha dit...

Però si ja van començar la legislatura malament!!!!

Quant es van augmentar el sou els regidors en el primer ple d'aquesta legislatura?, ja us ho dic jo per si no ho recordeu:

A Molins de Rei va ser una de les primeres decisions del nou equip de govern el juny de 2007. Els sous dels polítics i grups municipals van augmentar entre un 34 i un 128 % gràcies als vots a favor d’IiE, ERC, CiU i PSC.

L'únic que hi va renunciar va ser l'Alex Maimó de la CUP!!!

Que no vagin dient ara els del PSC d'honradesa...

TOTS HAN XUPAT DE LA MAMELLA, MENYS LA CUP!!!!

Anònim ha dit...

Mierd... dice el Puntas. Pero si esto pinta muy mal. Me parece que me han descubierto. ("yo también estoy en el gobierno municipal y ahora me va a salpicar toda la mierda por no haber hecho nada ni dicho esta boquita es mía")

Voy a limpiar mi imagen y decir que se necesita una política seria en el Ajuntament....

Pero dónde estabas tú? No estabas con el Iván y con el Ramón?
Te suena un tripartito de Iniciativa, Esquerra y CIU? Te suena ó ahora te haces el loco???

Puntas, a quién quieres engañar? Que se te ha visto el plumero. Que estás de mierda hasta el cuello por mirar hacia otro lado ó tal vez por participar en primera persona en los chanchullos a amiguitos, mujeres de amiguitos, cuñados de amiguitos etc. etc...
Dónde estabas cuándo el proceso irregular de selección de las 11 auxiliares administrativas el pasado mes de Junio? No te has enterado de nada? No sabes que tu amigo Arcas casi seguro que ha prevaricado en este asunto? No te enteras de nada de lo que ocurre a tu alrededor?En que pueblo vives?
Cómo llamas a todas las irregularidades descubiertas y publicadas? Honestidad? Honradez? Buen hacer? Seriedad? "feina seriosa"?

Si quieres un consejo, calla, calla y calla como hiciste en el último pleno extraordinario. Mira de pasar de "puntitas" como la pantera rosa. A estas alturas del partido, a quién piensas engañar?
Tendrás morro!!!

Anònim ha dit...

Es mas Victor Puntas Alvarado continua manteniendo junto a ICV y a CIU al Director de Serveis General que es considera pel propi govern municipal com el màxim responsable dels problemes.

¿Que cambiaria Victor?

¿Por que no no empiezas a cambiar el Ayunatmeiento hoy mismo?

Mejor despues de las elecciones ¿No?

Y DESPUES MAS DE LO MISMO.

Si ERC tuviera la más mínima intención de cambiar algo ahora o en el futuro el Director de Servicios estaria DESTITUIDO.

ES TODO MENTIRA VICTOR Y LA GENTE YA LO SABE

¿Acaso teneis por que callar los de ERC ?

PARECE QUE SI

EL MOVIMIENTO SE DEMUESTRA ANDANDANDO

ANDANDO VICTOR, NO CALLANDO

Anònim ha dit...

L'AIRE FRESC DE LA CUP DE MOLINS


ERC: "volen una política local seriosa, noves idees i noves maneres de fer les coses a l'Ajuntament."


Victor Puntas Alvarado continua manteniendo junto a ICV y a CIU al Director de Serveis Generals que se considera por el propio govern municipal com el maximo responsable de los problemes.

¿Que cambiaria Victor?

¿Por que no no empiezas a cambiar el Ayuntamiento hoy mismo?

Mejor después de las elecciones ¿No?

Y DESPUES MAS DE LO MISMO.

Si ERC tuviera la más mínima intención de cambiar algo ahora o en el futuro, el Director de Serveis Generals ja estaria DESTITUIDO.

ES TODO MENTIRA VICTOR, LA GENTE YA LO SABE Y TUS VOTANTES TAMBIEN, INCLUSO PARTE DE LA MILITANCIA DE ERC EMPIEZAN A DESCONFIAR Y A CUESTIONARTE (ESO LO SABES TU TAMBIEN).

¿Acaso teneis por que callar los de ERC ?

PARECE QUE SI

EL MOVIMIENTO SE DEMUESTRA ANDANDANDO

ANDANDO VICTOR, NO CALLANDO




Donem una oportunitat a la CUP, donem la cara per la CUP, donem la cara per la GENT VALENTA de veritat.

Anònim ha dit...

http://www.perrosderaza.net/index.asp

Todos los servicios desde casa

VICTOR, ¿QUIERES QUE BUSQUEMOS TU PERRO?

Anònim ha dit...

Es coneix ja la totalitat de la composió de la llista dels "bananeros" per a les properes municipals ?

Anònim ha dit...

Digno de leer "a 4 vents" Especial Fira de la Candelera 2011.

"Esquerra, una transformació cívica de la vila"

No entiendo na de na de na......

Ahora se van a transformar? Tal vez van a transformar algo?
A quién quieren engañar?
Sr. Puntas, a estas alturas de la película piensa que alguién se lo va a creer?
Sr. Victor Puntass, no tiene Vd. ni la más mínima gota de dignidad.
Sabe Vd. cual es la situacción a la casa de la vila?
Acaso no está Vd. en la coalición que govierna? Está ó no está?
Si está, se ha enterado Vd. de todos los trapos sucios? Porque haberlos "ailos". Cuándo ha dicho Vd. esta boquita es mía en todos los chanchullos? Ese perro no era suyo? Pues de quién era?
Explíquese con claridad y con honestidad y tal vez entonces, solo entonces alguien podrá creerle.
Está Vd. hasta el cuello de mierda.
Dificilmente se la podrá quitar de encima si no se lava a fondo.