dissabte, 9 d’abril del 2011

Acte de presentació de la llista i de l'spot de la CUP de Molins de Rei

El proper dissabte 16 d'abril es farà la presentació de la llista i de l'spot de la CUP de Molins de Rei. L'acte serà a les 18:30h a la Traska Truska, al Passeig del Terraplè número 82, del barri de la Granja.

Des de la CUP sempre hem volgut prioritzar el procés participatiu d'elaboració del nostre programa perquè sempre hem defensat que és més important el projecte que defensem i no ho son tant les persones que el representin com a càrrecs electes.

Tot i així, obviament, també és important les persones que formem part i ens creiem el projecte de la CUP. Per temes legals només podem posar un màxim de 31 persones a la llista electoral. Tothom sabem que avui en dia costa trobar persones que es mullin públicament per una opció política però tot i això en el bloc Jo també dono la cara per la CUP ja hem recollit l'adhesió de 108 molinencs i molinenques.

El proper dissabte presentarem els 31 molinencs i molinenques que formaran part de la nostra llista electoral però evidentment hi haurà gent que se n'ha quedat fora però que per nosaltres son igual d'importants que la resta.

Fa 4 anys vàrem presentar una llista majoritàriament bastant jove. Ara hi ha un 40% de persones majors de 40 anys. De la llista del 2007 només repetim 8 persones i per tant la renovació arriba al 74 %.

I la renovació més que una voluntat ha estat forçada per un problema greu que viu la nostra vila. La dificultat d'un accés a un habitatge digne fa que molta gent jove acabi marxant a viure fora de la nostra vila. De les 31 persones de la llista del 2007, 15 d'elles ja no viuen a Molins de Rei. Tot i així hem sapigut superar la marxa de persones molt implicades amb la incorporació de nova militància, que ha garantit amb la seva dedicació que el projecte de la CUP estigui més viu que mai.

En el cartell de l'acte veureu com surten d'esquena 14 de les persones que integren la llista. Potser algunes d'elles les haureu reconegudes però us convidem a l'acte del proper dissabte i així coneixereu la totalitat de la llista i també podreu veure l'spot electoral. En acabar hi haurà una degustació de pintxos.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a la CUP per la tasca feta. Han aconseguit fer un forat als grans partits i afavorir la transparència als ciutadans.

Anònim ha dit...

Aquets dies als mentiders polítics de Molins s'ha parlat del pacte postelectorial CIU, PSC i Jordi Romeu d'ENMR (aquest últim en dues les versions: conjuntament amb ERC i amb trencament amb ERC).


Aquest hipotètic pacte s'articularia sobres tres eixos principals:

1. Una alcaldia rotatòria entre PSC i CIU i un repartiment equitatiu de la totalitat de les àrees, llevat de la de Serveis a les Persones.

2. La presidència de l'Area de Serveis a les persones (de forma exclusiva i sense interferències d'altres partits)recauria en Jordi Romeu amb la possibilitat de què Victor Puntas fos vicepresident però no tinent d'alcalde.

3. Un acord en l'ombra amb els dos futurs regidors de la CUP (una mena de socis de referència als plens) per acabar de completar la majoria absoluta en bona part dels assumptes. Quan no hi haguès acord amb la CUP s'intentarien treure endavant amb ICV i eventualment amb els "dos" regidors del PP.


Que opineu a la CUP d'aquests moviments preelectorials ?

Àlex Maymó i López ha dit...

Doncs jo no he sentit a parlar d'aquest possible pacte post electoral.

Penso que això és entrar en suposades hipotesis i fins el dia de les eleccions no sabrem realment què passa.

La CUP actuarem en base al que decideixi l'assemblea que realitzarem passades les eleccions.

Anònim ha dit...

"Que opineu a la CUP d'aquests moviments preelectorials ?"

Muchas veces reconocemos que algunos planteamientos son muy sabios y nos hacen recapacitar al ver las coincidencias con la vida.
Pero cuando llega el momento de aplicarlos no atinamos a la mejor manera, tenemos defectos en el carácter y la percepción, y aunque tengamos la mejor intención, es fácil perder la objetividad.

Mejor seria esperar al dia 23 de mayo, y luego hablamos.

Acountability MdR

Anònim ha dit...

No se si es no cierto, pero me parece que pactar con Jordi Romeu (que ya ha dejado en la estacada a sus compañeros de siempre) no seria muy ejmplificador, y si ademas como se insinua se hiciera "con" o "sin" ERC entonces ya hablariamos de "pacto de la verguenza".

No me parece conveniente en este momento de hablar de pactos postelectorales y mas cuando estos podian construirse mediante operaciones de pseudotransfuguismo.

Anònim ha dit...

vendre la pell de l'os abans de caçar-lo no es de SAVIS!!!

Aquests temes ja hi haurà temps de tocar-los quant finalitzi el dia del 22 de maig.

Ara toca coneixer les candidatures i le persones que les formen. que aquí ens coneixem quasi bé tots i podem veure per on poden anar els trets i les maneres...

De moment he connegut l'esquena le l'Àlex Maymó... els altres NO????
Quina intriga?
Molt bona estratègia publicitària, Àlex!
FELICITATS i que tinguis èxit!

Anònim ha dit...

Alex, en relación a la foto de los candidatos, cada dia que pasa te superas más.

Por la labor realizada estos cuatro años, os mereceis unos buenos resultados electorales.

Suerte.

Accountability MdR

Anònim ha dit...

Diguin el que diguin els rumors, el cert és que tenim llista de la CUP de forma independent a l'oportunisme de Víctor Puntas i Jordi Romeu, que no representen ja cap opció independentista d'esquerres sinó un intent de perpetuar-se en càrrecs polítics.

A saber què faran aquests dos per intentar mantenir lloc en els pactes postelectorals...jo per descomptat que no els votaré...l'única opció independentista d'esquerres amb garanties de defensar el poble és la CUP.

Anònim ha dit...

"...l'única opció independentista d'esquerres amb garanties de defensar el poble és la CUP."

LA CUP HA ACTUAT AMB FETS I NO AMB PARAULES, COSA QUE ENS DIFERÈNCIA D'INICIATIVA (IVAN-DEMASIADAS) O D'ESQUERRA REPUBLICANA (PUNTAS-LLOP'S)

Accountability MdR

Anònim ha dit...

OPCIONS INDEPENDENTISTES A MOLINS:

1. CUP/ALEX MAYMO = HONESTETAT I TRANSPARENCIA

2. ERC/VICTOR PUNTAS = CORRUPCIÓ I POCA VERGONYA EMBOLICADA A L'ESTELADA

Anònim ha dit...

PUNTES I ROMEU ES COM SI DEMANES UN ENTREMPÀ DE SOBRASADA I ET POSEN PLASTILINA DINS DEL PA