dimecres, 1 de juny del 2011

2 de juny: Assemblea Oberta de la CUP

Primer de tot volem agraïr als 1.797 molinencs i molinenques que ens han donat el seu suport. I especialment també volem agraïr l'esforç de totes aquelles persones, que a més a més, heu col·laborat en la nostra campanya electoral.

El resultat obtingut ha estat excel·lent ja que hem passat d'1 a 4 regidors/es. Aquests dies ens estem reunint amb altres forces polítiques per analitzar la situació. Com ja ens vàrem comprometre abans de les eleccions hem convocat una ASSEMBLEA OBERTA a militants i simpatitzants per decidir quina estratègia ha de seguir la CUP en la propera legislatura i on us informarem de les reunions mantingudes fins al moment.

Assemblea oberta a militants i simpatitzants
dijous 2 de juny
20:00h Sala d'Actes del Poliesportiu Municipal de Molins de Rei

Us hi esperem!

2 comentaris:

el predicador ha dit...

alex cuidado con los pactos votar solo en los plenos si se esta de acuerdo o no el pueblo quiere un cambio de hacer politica en el ayuntamiento. no olvidar que cdc,es la derecha de cataluya y psc los vividores de la politica,icv ya no se ni lo que son. ivan,laura etc.

Anònim ha dit...

no estoy de acuerdo con el anterior.
Si te presentas como partido, hay que respetar las reglas si quieres cambiarlas debes mojarte.
La CUP le hemos dado los votos para que su manera de hacer política impregne en el ayuntamiento no para que esten de espectadores diciendo lo que va mal, queremos que cambien las cosas haciéndolas mejor, no debe ser tan difícil....!!!!
Con 4 regidores se puede influir en los otros partidos y hacer cambios....TENEMOS ESPERANZA!!!