dijous, 28 de juny del 2007

Retribucions dels càrrecs electes

Com que ho heu demanat i segurament l'Ajuntament no ho anunciarà gaire aquí us penjo les retribucions i sous als càrrecs polítics aprovades amb els vots a favor de PSC-PSOE, IiE, ERC i CiU. Els imports bruts mensuals són els següents:
  • Alcalde 4.500,00 € (+35%)
  • Regidors dedicació exclusiva 3.941,24 € (+35%)
  • Regidors tinents d'alcalde dedicació parcial de 8h setmanals 1.600 €
  • Regidors dedicació parcial de 8h setmanals 1.333,33 € (+128 %)
  • Portaveus grups de l'oposició 300,00 €
  • Dietes per assistència efectiva regidors oposició 515,24 € (+53%)
  • Grups municipals component fix per grup 427,24 € (+52%)
  • Grups municipals component variable per regidor 373,85 € (+52%)
Entre parentesis està el percentatge d'increment. Els que no tenen increment és perquè abans no existien aquestes retribucions.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

I quins regidors tenen ara dedicació exclusiva, parcial, tinences d'alcaldia?

I això de "Dietes per assistència efectiva regidors oposició" vol dir el que cobrareu els regidors de l'oposició per cada ple?

Salut i gràcies per la informació!

Àlex Maymó i López ha dit...

Deducació exclusiva en són 4, una més que fins ara, i seran per l'Enric Franch, Montserrat Cateura, Victor Puntas i Joan Ramon Casals.

Tinents d'alcalde amb dedicació parcial seran en Joaquim Martí i en Xavier Montserrat.

Regidors amb dedicació parcial n'hi ha 6 i són: Miquel Vila, Jordi Romeu, Laura Duran, Carme Puig, Ferran Portolà i Mònica Santamans.

Els regidors de l'oposició efectivament cobrem si assistim al ple i a les reunions de les comissions informatives.

Anònim ha dit...

que fort

Anònim ha dit...

Àlex,
En primer lloc, felicitats per tot plegat: resultats, campanya i sobretot, actitud personal i orientació de la CUP. La veritat és que feia dies que tenia ganes de dir-t'ho però no trobava temps.
En segon lloc, i sobre el primer ple: està molt bé això del tema dels sous - vull dir, la vostra posició - , però pel que dieu al web, també es va parlar d'altres coses que, pel què sembla també eren importants. Ho pots explicar breument? Hi vau dir alguna cosa?
Bé, lo dit, felicitats i endavant!

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Joan,

Gràcies per les felicitacions. Respecte a la resta de punts del ple eren més aviat per donar compte del nou cartipàs municipal i de la composició dels diferents òrgans que existeixen i no va haver-hi debat en cap punt. Només va haver-hi discusió en el tema dels horaris de les comissions informatives ja que al final es van saltar un primer acord on nosaltres hi estàvem i van canviar l'hora de d'inici de les mateixes, cosa que ens perjudica per motius laborals.

El ple doncs, va ser bastant ràpid i més aviat protocolari. Ja vindran plens amb més debat.

Anònim ha dit...

se sap l'import total del que fins ara ha costat cada any l'equip de govern i quan costarà a partir d'ara?

No s'hauria de denunciar aquest estratosferic increment?

Unknown ha dit...

I els sosus del comú dels mortals que tenim la sort de tenir sou... no pugen, no? ;-)

Una abraçada!

Anònim ha dit...

Ja pots tenir el teu bloc en català.
Des de l'administració del bloc: Settings -> Formatting -> Language.

Ja ho saps!

Salut!

Àlex Maymó i López ha dit...

Gràcies company, ja l'he "catalanitzat"!

Anònim ha dit...

I a aquests sous cal afegir-hi tots els altres sous que no consten en lloc: és a dir, un que fa de representant a la junta local de no se que o al consell comarcal o l'entitat metropolitana de no se quants...suma i sigue!

Així hi ha la desesperació per manar que hi ha.

Felicitats pel blog Àlex

Anònim ha dit...

Hola. Me llamó Eloy López Maymó. Curiosamente tenemos los mismos apellidos pero al reves. Yo soy de Tenerife, pro la familia de mi madre es de barcelona. A lo mejor somos familia lejana, quien sabe. Si quieres mi email es toscalero@hotmail.com, por si te apetece comunicarte conmigo. Saludos.

Anònim ha dit...

Hola!

Vinc des del bloc del Roger de Molins. M'ha cridat l'atenció el tema. El seu post, la seva enquesta i ara.. poder-ho contrastar amb les xifres! Déu ni do. Potser que canvii de poble!!

Com s'han justificat els increments?!

Desconec la situació política de Molins: si hi ha tensió, és desgastant, el volum de feina.. Realment no sóc ningú per jutjar-ho, però ho trobo un pèl exagerat..

.. esperem, com a mínim, que facin la feina ben feta, no? ;)

una abraçada des de Caldes de Montbui!

Anònim ha dit...

Maymóóóóóóóóóóóó!!! on ets??

Anònim ha dit...

I a més la cateura i el franch estan "liats" i han possat "cuernos" a les seves parelles durant temps.
Ara ja han fet publica la seva relació perque les parelles respectives se n'han enterat.
Deslleals amb la parella, deslleals amb el poble?.
Sumant els dos sous podran fer grans coses.
Poder posaran una sucursal a Marbella...
I semblaven bons nois...

Anònim ha dit...

Hola Àlex. Sóc de El Papiol, i navego bastant pels diferents blogs polítics de Molins de Rei perquè faig vida pràctiment. M'he fixat que l'únic blog que és molt agresiu en quan a comentaris és el teu. Jo en pendria nota.
Dius que elimines comentaris quan insulten o desqualfiquen. Et proposo que també hauries de mirar que no freguin o entrin dins de la injúria, com ha passat en més d'una ocasió i no has fet res.
Això et dona molt mala imatge i et pot portar problemes per deixar-les publicar. No seria el primer cas que un blocaire va a judici denunciat per una navegant que el van insultar a través dels comentaris perquè va deixar publicar-lo.
Per exemple, entre d'altres, en un article d'aquesta pàgina hi ha un comentari que insulta directament a un regidor de l'Ajuntament!! Crec que es pot opinar lliurament, però sense insultar, ni faltar al respecte i ni injuriar!!!
Et recomano un filtre més eficaç.

Joan. El Papiol.

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Joan,

Existeix la possibilitat de que no es publiquin els missatges fins que no ho aprovés jo però crec que es perdria bastanta agilitat en el debat.

Tal i com està ara si que és un risc ja que fins a que no entri en el bloc poden escriure el que vulguin però sempre he intentat esborrar el que em sembli injuriós o insultant però la crítica si que s'ha de respectar encara que a vegades sigui "dura".

Potser alguna vegada se m'hagi colat algun comentari però també a vegades el límit cadascú el posa diferent i seria dificil arribar a un consens.

Gràcies pel comentari igualment.