dimecres, 12 de setembre del 2007

Intervenció als actes de la Diada a Gràcia

El passat diumenge 9 de setembre vaig participar als actes de la Diada de l'11 de setembre a Gràcia. La jornada, organitzada per l'assemblea local d'Endavant, va constar de l'actuació de la colla bastonera Cop a Cop, d'un acte polític, d'un dinar popular i d'un concert del cantautor Cesk Freixas.

En l'acte polític varen intervenir l'ex-pres polític català Juan Ramon Rodriguez, en Joan Sebastià Colomer com a Endavant i jo mateix en representació de la CUP de Molins. A l'acte hi varen assistir un centenar i escaig de persones i en podeu llegir una crònica a Gràcia Viva.

Tal i com vaig dir en l'acte, aquest acte demostrà que l'esquerra independentista està en constant augment a moltes viles i ciutats dels Països Catalans i això és gràcies a la feina del dia a dia de les organitzacions, sectorials, assemblees de joves i col·lectius locals de l'esquerra independentista. Un exemple de la bona feina i del reforçament d'un teixit social fort és el cas de Gràcia. Poble a poble i barri a barri és com estem construint un moviment realment alternatiu a aquesta classe política cada cop més desprestigiada i allunyada dels problemes de la ciutadania.

1 comentari:

Lu ha dit...

Sempre endavant regidor!! Encantada d'haver-te acompanyat a aquest acte ;-)

Un petó!