dimecres, 30 de gener del 2008

Bojos per la bici (1ª edició) 8 pujades a Santa Creu

Amb aquest article inauguro una nova secció en el bloc que l'he anomenada "Bojos per la bici". En moltes ocasions ens diuen als ciclistes que estem bojos o fins i tot molt bojos i la veritat és que si ho pensem fredament tenen part de raó. Així doncs, en aquesta secció aniré explicant bogeries del món de la bici, tant meves com les dels meus amics en aquest món de la bici. Per trencar el gel començaré per una de les meves.

Era un diumenge, concretament el 22 d'agost del 2004, i volia sortir en bici però tothom estava de vacances i no sabia on anar. Últimament pujava bastantes vegades a Santa Creu d'Olorda, que és el port que tinc al costat de casa. Doncs el dia abans havia pujat 4 vegades seguides i al final el diumenge vaig acabar pujant 8 vegades seguides a Santa Creu d'Olorda (fins als contenidors de Mas Pins). En total em van sortir 131 kms pujant i baixant tota l'estona aquest port de segona, que no és molt dur però que quan portes unes quantes pujades s'enganxa.... En total van ser 3.200 metres de desnivell.

Vaig començar aproximadament a les 10 del matí i vaig acabar a les 4 de la tarda. Des de llavors no l'he pujat més de dues vegades seguides i no crec que ho faci en molt de temps! A veure si algú supera aquest petit record. No es tracta d'esforç físic sinó de tossuderia...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

131kms subiendo y bajando!! Joder, y yo pensaba que Ibon Zugasti era un loco de la bici... jajaja

Àlex Maymó i López ha dit...

Ibon Zugasti és un crack y yo no..jeje. De bojos n'hi ha que ho són més que jo i l'Ibon. Ja ho veureu en aquesta secció!

Anònim ha dit...

doncs apa! aneu fent bogeries si totes tenen aquest caire!!
gràcies per compartir-les amb nosaltes!
salut i força
Glò

Javi ha dit...

Jejeje, jo un dia que m'aburria vaig agafar la bici i la motxilla a Vilanova i la Geltrú i per la n-340 vaig anar fins a Valencia en un sol dia. 320km. 11h30

A pedaleandosinparar.blogspot.com pots veure les meves batalletes sobre la bici...

A mi em va impresionar més la bogeria teva de Ripoll - Perpignyan - Barcelona a pinyo fix....es un rumor que circula i m'agradaria que m'ho confirmesis jejeje

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Javier,

Lo teu té mèrit perquè mira que és avorrida la N-340!!!

El tema que comentes de la BPB és cert... Dels 630 kms vaig fer-ne 500 amb el pinyó fixe al 19 perquè la maneta es va trencar i a Ripoll no tenien recanvis.

Ja ho explicaré millor un altre dia en el bloc...jeje.

Anònim ha dit...

JO VAI PUJAR UNS 115 COPS SANTA CREU AL 2007, un dia 4 cops seguits.

carles "bluesbiker"

Àlex Maymó i López ha dit...

Jo l'any 2005 vaig pujar 125 vegades. Encara que els bessons que tu i jo coneixem segur que en pugen més vegades cada any!

Ja saps! Aquest 2008 has de superar el record!

Anònim ha dit...

Hola alex!fa uns dies vaig estar xafardejant pel teu blog i vaig veure aquesta secció,en el moment que vaig veure això de les vuit pujades vaig saber que ho havia de provar.
I així ha sigut, aquest matí he agafat la bici i he anat pujant una vegada i una altre,i una altre...fins que he completat les 8 pujades(en principi voli fer-ne 9 per superar aquest "petit record" com tu dius però el meu cap ha dit prou)de manera que només he pogut igualar-lo,que ja és molt.He estat cinc hores i quart i la veritat és que ha estat molt agònic,dons res només et volia fer saber que sóm uns quants els que estem completament bojos!!!!!!!!!apa salut i kms.(lo teu té més merit perque jo ahir no vaig tocar la bici..)

Àlex Maymó i López ha dit...

Felicitats pel repte! Jo avui estava al llit malalt i no he pogut ni sortir en bici!

Per cert, qui ets? Ens coneixem?

Anònim ha dit...

Hem dic Albert sóc del Bruc,i no ens coneixem.Sóc relativament nou en aquest mundillo de la bici(entrenant una mica seguit no deu fer ni un any).vaig trobar e teu blog per casualitat.L altre dia vaig anar a fer el turo de lhome,i després buscant per internet vaig veure que es feia una pujada i que tu tenies el récord!!!!a través del google vaig trobar el teu blog.
Que et milloris!!!