dilluns, 21 d’abril del 2008

La Ertzaintza apallissa un home de 63 anys i impedeix una roda de premsa a trets

Aquest cap de setmana hem tornat a veure com els grans mitjans de comunicació només parlen dels fets violents que els hi interessa. L'atemptat en la seu del PSE a Elgoibar ha sortit sobredimensionat en tots els mitjans mentre que els fets provocats per l'Ertzaintza a Errenteria-Orereta han estat manipulats o ocultats.

7 joves de la població han estat detinguts per la Guardia Civil i ara estan incomunicats i l'Audiència Nacional, un cop més, no ha volgut aplicar el protocol facultatiu de l'ONU per la prevenció de la tortura. Aquests joves han patit una nova operació policial més en la que se'ls torturarà, firmaran una declaració autoinculpatòria arran de les tortures i seran condemnats a penes de més de 15 anys de presó per actes de "kale Borroka" quan aquests mateixos actes fets a Múrcia no tindrien ni 2 anys de presó.

Doncs el dissabte a Errenteria-Orereta dos agents de la policia autonòmica disparen 2 trets a l'aire per refusar una "emboscada" de joves de Segi. Les fotografies i el relat del Diari Gara aporten molta més credibilitat que la poc concreta versió del Govern Basc. Resulta que un dels suposats "joves" de 63 anys acabava detingut però l'han de portar a l'Hospital per les ferides ocasionades per la Ertzaintza.

Veure notícia del diari Gara

1 comentari:

Anònim ha dit...

estaban ellos trankilamente paseando y vino la ertzantza a joderles la tarde. claro, claro, rodo cuadra. acuerdate del resto de la noticia tambien, que solo comentas lo que quieres