dimecres, 11 de novembre del 2009

Cal signar perquè es netegi Collserola

El passat 24 de gener de 2009 va haver-hi un fort temporal de vent que va fer caure uns 60.000 arbres en el Parc de Collserola. Han passat 10 mesos, i malgrat algunes actuacions de les administracions, encara queden molts arbres en els boscos de Collserola.

Han netejat bàsicament alguns camins i per això pot semblar que el problema estigui solucionat però els boscos abans ja eren molt espessos de vegetació i ara es suma el problema de les desenes de milers d'arbres caiguts que encara resten per retirar.

Alguns veïns i veïnes dels barris de muntanya de Molins de Rei van crear la Plataforma Salvem del Foc Collserola, que en aquest temps ha aconseguit recollir 6.000 signatures i ha aconseguit el suport formal de l'Ajuntament de Molins de Rei i de l'Ajuntament del Papiol.

Malgrat tot, encara queda molt per fer i sinó ens mobilitzem la ciutadania les administracions no faran practicament res per netejar Collserola i això pot provocar que en el futur hi hagi un gran incendi a la serra de Collserola.

Per aconseguir més signatures ara també es pot signar per internet:

Signa per adherir-te a la campanya

Bloc de la Plataforma Salvem del Foc Collserola


4 comentaris:

Anònim ha dit...

segueix havent-hi molts caminets i corriols totalment colgats d' arbres caiguts.
amb la BTT he hagut de girar cua força vegades d' ençà de la ventada.
per cert, no és problema tan sols de Collserola, a l'altra banda del riu (Sant Antoni, Torrelletes, La Palma....) estan igual...

Carles BLUESBIKER

Anònim ha dit...

Oh que bons que som tots !!!! signem !, fem manifestacions !!! exigim a l'administració que ho faci ja !!!. Proposo una alternativa més ràpida: Tothom que consideri que és molt important netejar Collserola que aporti 30 Euros per pagar a brigades de neteja: Ja no agrada tant... oi ? quan es tracta de rascar-nos la butxaca per un fi comú públic ja no "mola".
Això si, paguem el canal plus cada mes religiosament... i que a la bicibleta no li falti cap accessori. Deixant a part la demagògia de que "ja paguem impostos" la realitat és que som uns "putos egoistes" i uns individualistes dels collons.

Anònim ha dit...

Jo pagaria aquests 30 euros i també aniria a netejar el bosc en el meu temps lliure. Ja m'agradaria viure en un país on es pogués fer i 'les normatives' no ens ofegessin les iniciatives.

Núria

Àlex Maymó i López ha dit...

Jo tampoc tinc cap problema en pagar aquests diners com tampoc tinc cap problema en pagar la quota en les diferents entitats on soc soci.

Segurament sinó em dediqués a implicar-me políticament i socialment tindria a hores d'ara una feina que guanyaria molts més diners i potser se'm passaria pagar no només 30 euros sinó 100 euros.

Perquè suposo que si jo haig de pagar 30 euros el sr. Alcalde per exemple hauria de pagar 100 euros, no? perquè el seu sou és més de 3 vegades superior al meu...

Tu diràs que és demagògia però els impostos ben administrats donen per fer més coses o com a mínim per prioritzar actuacions urgents com la recollida dels arbres caiguts...

Salut!