divendres, 20 de novembre del 2009

Què voleu preguntar a l'equip de govern?

La setmana abans de cada ple municipal es realitzen les comissions informatives. Aquestes reunions es fan per tractar els temes que aniran al ple municipal i també per parlar d'assumptes relacionats amb cada una de les 4 àrees amb les quals està distribuït l'ajuntament de Molins de Rei:
  • Economia i Serveis Generals (ESG)
  • Sostenibilitat i Territori (SIT)
  • Àrea de Serveis Personals (ASP)
  • Desenvolupament i Promoció Estratègica Local (DIPEL)
Des de la CUP anem fent preguntes sobre les actuacions que realitza l'equip de govern (IiE, ERC i CiU) però en algunes ocasions hi ha assumptes que no coneixem perquè no sempre és fàcil assabentar-se de tot el què passa a Molins. Per tant us demanem què si voleu obtenir informació sobre qualsevol assumpte ens envieu la pregunta a molins@cup.cat o la deixeu en forma de comentari en aquest article.

Nosaltres ens comprometem a fer la pregunta i a enviar-vos la resposta. Creiem que això pot ser beneficiós per ambdues parts, tant perquè vosaltres obteniu resposta com perquè nosaltres també ens assabentem.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Com tothom sap Molins pel que fa al transport públic pertany a la zona 2 i som dins de l'ETM (Entitat del Transport Metropolità.
Què ens costa pertànyer a l'ETM? Quines subvencions rebem?

La gent de S.Feliu són de la zona 1i paguen per família uns 12 euros l'any. Això els permet:
1. pagar la meitat cada vegada que pugen al tren o bus.
2. gaudir d'una xarxa molt més amplia de transport públic i que encara ara s'està ampliant.

Sant Feliu es va fer de la zona 1 quan manava ICV. Això ho dic perquè he sentit dir a gent d'ICV de Molins que a Sant Feliu ho han aconseguit perquè el seu alcalde és del PSC.

Núria

Anònim ha dit...

Si que esteu mandrosos que ni tan sols voleu rumiar què se li pot preguntar a l'equip de govern (i no vingueu amb el conte que és per a que la gent participi, etc... Que això ja no s'ho empassa ningú!). Per cert, procureu no preguntar quan ens costa estar a l'Entitat Metropolitana del Transport si és que no voleu tornar a fer el ridicul (d'altra banda el que feu habitualment).

Àlex Maymó i López ha dit...

No tots tenim el privilegi de gaudir de la inteligència del company anònim, que suposo que va nèixer sabent-ho tot...

Llàstima que t'amagues en l'anonimat ja que ens agradaria poder comprovar el teu grau de coneixements, que de ben segur serà altíssim....

Anònim ha dit...

Anònim per què no ens il.lumines amb la teva saviesa a aquells pàries assedegats de la teva llum i coneixements.
Para de fer-te el milhomes que l'únic que demostres és que ets un covard maleducat.
I ara abans de donar la cara començaras a insultar des de l'anonimat. Gent tan constructiva com tu és la que cal al món.

Núria

Anònim ha dit...

A veure alex, si t'assabentes d'una vegada, com ets intel.ligent t'ho explicaré; L'anonimat és un dret i si no vols jugar a aquest joc del blog on tothom pot participar i de la manera que vulgui deixa-ho estar.

Ets molt jove, d'aqui uns anys ja m'agradaria saber on ets i que fas... en conec molts d'aquest que de jove anaven amb pantalons de campana i alçaben el puny tancat i portaven parcartes i corrien davant des "grisos"... però a l'hora de la veritat s'han convertit amb la pinyor "calanya"