divendres, 16 de febrer del 2007

La CUP de Molins continua avançant!

Malgrat que sempre és dificil concòrrer a unes eleccions des d’una candidatura independent dels partits polítics tradicionals la CUP de Molins continua avançant, de moment a l’ombra, però d’aquí poc començarà a treure el cap.

El que tenim clar és que ha de ser un projecte participatiu i malgrat que ja portem setmanes treballant-hi estem estructurant mecanismes per continuar ampliant el projecte al màxim de vilatans i vilatanes possibles. I és per això que en els propers mesos de març i abril realitzarem diferents debats oberts on es decidirà quines seran les nostres propostes per Molins de Rei.

I això ho tenim tan clar perquè som gent que provenim del teixit associatiu de la vila i dels moviments socials. Aquesta experiència assemblearia que dona el fet de participar en el teixit social és un dels motius pels quals no creiem en les estructures dels partits polítics tradicionals i en les campanyes electorals d’aquests, que es basen normalment en lideratges i personalismes i no gaire en els programes electorals.

Ara per ara la nostra prioritat és estructurar, debatre i consensuar les nostres propostes per construir un altre Molins i contribuir a la nostra manera a la regenaració de la política. O al menys ho intentarem. Per nosaltres és poc important l’ordre de la llista electoral i quan arribi el moment decidirem qui és la persona, que donat el cas de sortir com a regidor, tingui disponibilitat i ganes per exercir aquesta responsabilitat. També serà la mateixa assemblea qui garantirà a aquesta persona que no estarà sol, ja que el nostre projecte és col·lectiu. Igualment tenim clar que el fet de treure o no representació no farà que deixem de treballar durant els anys següents ja que la feina des de fora de l’ajuntament és més important.

Per començar celebrarem un acte de la presentació el proper dissabte 10 de març a les 12 del migdia a la plaça de la Creu i una calçotada popular pel diumenge 25 de març a les 14h a la plaça de la Llibertat. Per a més informació: molins@cup.cat

5 comentaris:

Anònim ha dit...

un cupaire amb bicicleta nova!!!!!!i a punt de ser regidor... quin perill!!
ei, quan passis per l'Alt Penedès afluixa val la pena disfrutar-lo i amb les velocitats que deus pillar amb la nova adquisició....
que tingueu molta sort amb la CUP intentaré passar per alguns dels actes programats!
salut i força

Àlex Maymó i López ha dit...

Gràcies pels ànims, però el que mou la bici són les cames, i el que mou la CUP cap endavant és la gent que hi treballem des de dins i la gent com tu que hi dóna suport!

Anònim ha dit...

Ei Àlex, fa dies que navego pel teu blog, m'agrada perquè coincidim en molts aspectes, si tinc temps ja et faré alguns comentaris!!

En quant a la CUP Molins, estic molt i molt contenta de com està anant tot plegat, feia temps que tenia ganes que a Molins naixés una cosa així, crec que ens hem d'autofelicitar (sense afluixar!!) i agafar més empenta encara!

Ens veiem a l'Assemblea!

Ànims, salut i CUP!!!

Àlex Maymó i López ha dit...

Benvinguda al bloc, ara que sembla que cada cop hi ha més comentaris, que sempre és bo poder debatre els temes.

Salut i ens veiem dilluns!

Anònim ha dit...

Admiro la gent que encara té ganes de lluitar en aquests món tan injust. Molta sort i molts ànims!!