dimarts, 3 d’abril del 2007

Ja tenim la llista de la CUP de Molins

Avui a l'assemblea de la CUP de Molins de Rei ja hem acabat de definir la llista electoral, formada per 31 persones, el màxim que permet la llei en el cas de Molins de Rei.


La llista per nosaltres no és més que un tràmit burocràtic ja que funcionem de manera assembleària i per tant té el mateix valor l'opinió del número 1 que del número 31. És evident que les persones que anem en les primeres posicions ens comprometem a treballar i acceptar les responsabilitats que representa el fet d'obtenir representació però sempre com a simples representants de l'assemblea. Fins a la presentació pública de la llista del dia 16 d'abril només són públics els noms dels tres primers de la llista que són l'Albert Botran com a número 3, la Lurdes Quintero com a número 2 i jo mateix com a número 1.



Es tracta d'una llista bastant jove en comparació amb la resta de formacions polítiques amb 8 persones entre 18 i 25 anys, 12 persones entre 25 i 30 anys, 10 persones entre 30 i 35 anys i 1 persona de més de 35 anys.



Al final no hem pogut incloure a la llista a tothom ja que la llei marca un limit númeric però si que hem intentat incloure a la llista a gent que malgrat no s'hagi implicat directament en la CUP si que són persones implicades en el teixit associatiu i social de la vila.