dimecres, 26 de setembre del 2007

Nova temporada de Ràdio Molins de Rei

El passat dilluns 24 de setembre es va reunir el Consell d'Administració de Ràdio Molins de Rei en el qual es va presentar la nova temporada 2007-2008 de la ràdio municipal i es presentar també la 17ena Nit dels Premis de Ràdio Molins de Rei. La programació com cada any ofereix una varietat de programes bastant gran i per a tots els gustos. El problema molts cops és que desconeixem quina és la seva programació, que suposo que en pocs dies estarà penjada a la seva plana web, i que és interessant de consultar-la.

Jo personalment, a nivell de pluralitat, crec que no hi ha motius de queixa ja que l'emisora municipal sempre ha estat oberta a totes les sensibilitats polítiques i socials, independentment de que estiguin o no representades a l'ajuntament. Una altre cosa és que crec que es podria millorar els espais dedicats als partits polítics però això depèn d'un consens polític. Nosaltres des de la CUP defensem que tots els partits polítics tinguin tots el mateix temps per a poder expressar les nostres opinions. La CUP només disposem de 5 minuts els divendres de 10:17 a 10:22 del matí mentre que altres partits disposen de fins a mitja hora. Els mateixos que en molts casos critiquen les quotes de temps en mitjans de comunicació públics en períodes electorals sembla que aquí a Molins se n'obliden. Nosaltres creiem que totes les formacions polítiques haurien de disposar dels mateixos minuts i després ja seran els molinencs qui decidiran a qui otorguen més pes dins del consistori quan es celebrin les eleccions. Que tothom pogués disposar de 15 o 20 minuts com a mínim un cop a la setmana no crec que sigui demanar res de l'altre món perquè sinó amb 5 minuts poca cosa es pot dir.

Recordar per altra banda que l'Albert Botran de la CUP intervé en la tertúlia de comentaristes de cada dimecres de 9:09 a 9:53 del matí juntament amb els representants dels altres partits de la vila.

1 comentari:

glòria ha dit...

Bones Àlex,
veig que encara no t'has activat després de Festa Major...que tal va anar l'estirada de corda? tard o d'hora havia de tornar cap al Penedès i ho vaig fer al migdia, ja era prou llarga l'estada i t'he de dir que m'en vaig endur un gran regust de boca!
si encara no heu triat què fer aquest dissabte, quedeu tots convocats al Pla del Penedès al concert del Correllengua: Skafam, Ravolta 21, Vilafranca HR i Answer.
apa guapo fins aviat!