dimecres, 24 d’octubre del 2007

Demà dijous concentració contra els Mossos d'Esquadra

Demà dijous es signarà el conveni entre l'Ajuntament de Molins de Rei i la Conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya per regular les competències i col·laboracions entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra. En l'acte hi participaran l'alcalde de la vila i en Joan Boada, número 2 de la Conselleria d'Interior.

En el passat ple del 3 d'octubre ja es va aprovar el conveni amb el vot en contra de la CUP perquè creiem que fins al dia d'avui la policia dels Mossos d'Esquadra ha demostrat que no respecta els drets més elementals. En aquest article ja vaig explicar per quins motius estàvem en contra del conveni i feia un petit recull d'algunes vulneracions flagrants a mans de la policia autonòmica.


Des de sectors alternatius de la vila s'ha convocat per demà dijous a les 10:30 del matí una concentració davant de l'ajuntament per demostrar que estarem alerta davant futures actuacions desproporcionades dels Mossos d'Esquadra. Ens agradaria pensar que a la nostra vila i comarca això no passarà però el passat recent ens diu tot el contrari i per això és important manifestar-se en aquest sentit.