dimarts, 20 de novembre del 2007

Moció de la CUP referent a la publicació de butlletins

Com ja he explicat en altres ocasions un dels escàndols econòmics de la gestió de l'equip de govern és el tema de la publicació de butlletins municipals. La partida prevista pel pressupost del 2007 era de 34.000 €. Cada cop que es publica i es reparteix el butlletí municipal Casa de la Vila costa 6.000 €.

En el ple del 18 de juliol l'ajuntament ja s'havia gastat 40.000 € quan només s'havia editat 1 número del Casa de la Vila. Per tant, s'havien gastat 34.000 € en altres butlletins. Des de la CUP tenim clar que amb això es va pagar el llibre i DVD que explicava l'obra de l'equip de govern durant el període 2003-2007 i que es va editar just abans de les eleccions. Per nosaltres això és pagar-se la campanya electoral amb diners de tothom.

En aquell Ple es va aprovar amb els únics vots a favor de l'equip de govern una modificació del pressupost per la qual s'ampliava en 24.000 € la partida de Confecció de Butlletins. Aquesta ampliació de 24.000 € se'ns va passar per escrit justificant que 6.000 € eren per pagar el deute fins llavors d'aquesta partida i 18.000 € més per editar 3 números del Casa de la Vila fins a finals d'any.

Estem a 20 de novembre i no s'ha editat cap Casa de la Vila i com a molt se'n farà un. En el ple del 28 de novembre sabrem quan va costar el llibre i DVD preelectoral. D'aquí a final d'any segurament també veurem si amb una part dels 58.000 € d'aquesta partida s'acaben pagant altres coses perquè la mala gestió de l'ajuntament està fent que no sàpiguen com tancar el pressupost.

Per tot això, des de la CUP presentarem una moció el proper 28 de novembre per fer del Casa de la Vila un butlletí més útil pels vilatans i vilatanes i que no sigui un instrument de propaganda partidista. Amb l'augment de sous i retribucions als partits polítics la gent d'IiE, ERC i CiU cobren cada mes molts diners com per editar els seus propis butlletins i que no haguem de pagar tots els ciutadans un Casa de la Vila partidista. Només un exemple, en el Casa de la Vila del desembre de 2006, l'alcalde Ivan Arcas sortia en 20 fotografies!

Veure la moció

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bravo Alex!!!
Gràcies a la CUP i als molinencs i molinenques que vulguem col•laborar-hi, tot anirà millorant.
Però pensem que som tots els que tindríem de dedicar una part del nostre temps a treballar en positiu per aconseguir aquest món més just que tots voldríem.
No serveix de res anar a votar cada 4 anys i esperar que els demés ens resolguin els problemes. Tots som responsables del que passa al nostre entorn en el dia a dia. Una mica de cadascú fa un molt.
Ànims i a treballar tots per la vila que fa falta!!!