dijous, 8 de novembre del 2007

Resum del ple de novembre (3a part)

Modificació del pressupost
Aquesta ja és la segona modificació del pressupost municipal que passa per ple i això no és dolent perquè es tracta d’un document viu i sempre és dificil preveure exactament que ens gastarem en cada cosa i a vegades hi ha partides que no es poden executar i per tant s’han de redistribuir els diners. Des de la CUP no entenem però que s’hagi de restar diners de partides importants com la Participació Ciutadana, Millores al Molins Bus, Pla d’Accessibilitat o Rehabilitació d’Habitatges per citar-ne algunes per eixugar el dèficit en partides com Les obres del barri del Canal (233.000 €), la Festa Major (9.000 €) o l’Homenatge a Josep M. Madorell (40.000 €). Creiem que no han gestionat bé algunes partides ja que s’han disparat les depeses.

Ampliació de capital de Molins Energia, SL.
La situació de l’emprea Molins Energia, S.L. no és bona però es tracta de potenciar l’aprofitament de la biomassa per generar energia i en aquest sentit Molins de Rei ha estat pionera. Per fi l’ajuntament ha aconseguit fusta per cremar a un preu baix i esperem que en el futur es consolidi aquest sistema innovador. Nosaltres ens vàrem abstenir però sense aprofitar la mala situació econòmica ja que entenem que encara que sigui un servei deficitari és vital apostar per les energies renovables.

Modificació de la Relació de Llocs de Treball - Creació d'un lloc de treball.
Després de descobrir l’episodi de la contractació de la tècnica de Participació Ciutadana és dubtós que sigui necessari crear una plaça d’administrativa del gerent. Als sindicats no se’ls ha informat a temps segons els mateixos compromisos que té l’ajuntament amb el comitè d’empresa. Per tota aquesta sèrie d’irregularitats i de dubtes vàrem votar en contra.

Aprovació de la declaració de la Federació Obrera com a Bé Cultural d’Interès Local.
Aquest punt va ser aprovat per unanimitat.

Adhesió al manifest de solidaritat amb Myanmar
Es va aprovar per unanimitat el manifest d’Amnistia Internacional de solidaritat amb Myanmar on es denunciava el règim dictatorial i els atacs a les llibertats més bàsiques.

Aprovació de la nova tarifa d’aigua potable per l’anualitat juliol 2008 – juny 2009, presentada per Aqualia Gestión Integral del Agua, SA.
Amb els únics vots a favor de l’equip de govern es va aprovar un increment mig del 6,63% de la tarifa de l’aigua. Aquest servei està externalitzat des de l’any 1994 i en la majoria dels casos l’increment ha estat per sobre de l’IPC. Des de la CUP vàrem votar en contra perquè entenem que l’externalització del servei sempre fa que la tarifa pugi per sobre de l’IPC.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé que t'ha passat amb el bloc que cada veada que hi accedim apareix algun 'spam' d'aquests de publicitat!! deu ser que tens un dels blocs més visitats de la xarxa!
aquesta setmana ja m'ha tocat un cotxe i sembla ser que és molt necessari, per a poder sobreviure en aquest món, tenir una carta astral! m'ho pensaré!! jeje
salut

Anònim ha dit...

ei! em sembla que mai t'he deixat l'adreça del meu fotolog, no és massa interessant i tampoc l'actualitzo gaire sovint però si mai fas un passeig pel món dels 'flogs' hi pots passar!
www.fotolog.com/lrea
de passada deixo els emilius per rebre informació interessant és clar!! ramon.glo@gmail.com i gramonm@hotmail.com