diumenge, 9 de desembre del 2007

15 anys sense Pedro Álvarez, assassinat per un policia a l'Hospitalet

Aquest dissabte 15 de desembre es realitzarà una manifestació a les 17:30h a la plaça Universitat de Barcelona per recordar l'assassinat de Pedro Álvarez a mans d'un Policia Nacional el 15 de desembre de 1992 i per demanar justícia i que s'acabi la impunitat que rodeja el cas.

A la web de la Plataforma Pedro Álvarez en podeu trobar més informació sobre el cas, la cronologia de les mobilitzacions fetes durant els primers anys i un recull de tots els casos d'abusos de poder ocorreguts només en un mes de 1993, per demostrar que això no és un cas aïllat. Si que és aïllat el fet que no han aconseguit fer-nos callar i gràcies a una família lluitadora encara avui dia continua encesa la flama de mobilització.

Ara fa 15 anys i des de la CUP de Molins de Rei hem volgut parlar amb la família per redactar una moció i presentar-la a tots els municipis possibles. Després de que totes les administracions competents hagin passat del tema ara ens toca als ajuntaments reclamar justícia en aquest cas. En el proper ple del 27 de desembre esperem que es pugui aprovar i aquest fet ajudi a donar difusió al cas i poder exercir una mesura més de pressió de cara a que se solucioni el cas (veure moció)

Des de Molins de Rei s'ha quedat el dissabte 15 de desembre a les 16:30h a l'estació de RENFE per anar tots plegats a la manifestació. T'HI ESPEREM!