dissabte, 1 de desembre del 2007

L'equip de govern respon amb prepotència i "xuleria"

En el passat ple del 28 de novembre l'equip de govern havia de respondre a tres preguntes de la CUP realitzades en l'anterior ple del 5 de novembre.

Sobre la contractació de la tècnica en participació ciutadana, el regidor Enric Franch va dir que no es va crear cap lloc nou, sinó que es va optar per una contractació laboral per obra o servei, i que per això no tenien l'obligació d'informar els sindicats. També va comentar que van optar per consultar al Col.legi de Politòlegs i Sociòlegs -ja que van considerar que així tindrien els millors candidats- en comptes de fer una oferta pública (tot i que una cosa no té perquè treure l'altre) i per aquest mateix motiu només van deixar un dia per a presentar sol.licituds. Pel que fa a la pregunta de si la gent podria pensar que es contracta personal 'a dit', l'Enric Franch es va limitar a dir que "no entenem l’enunciat de la pregunta". Donada la resposta haurem de preguntar en el següent ple si és normal contractar una persona amb tanta poca transparència i més quan es dona un fet que ja donarem a conèixer publicament i que demostra que la contractació ha estat a dit.

Sobre l'estat de certs equipaments del barri del Canal primer ens va respondre el Sr. Puntas amb un to xulesc i prepotent explicant que hi ha prevista una subvenció de la Generalitat per rehabilitar l'exterior del Centre Comunitari Pont de la Cadena. No li va interessar explicar perquè no s'ha fet res durant molts anys per tal de que no es degradi la façana. Suposem que és més fàcil malgastar els diners fent una rehabilitació a fons quan seria més barat un manteniment periòdic, però clar, llavors no podrà inaugurar la remodelació... Malgrat tot li agraïm tota la informació facilitada tant a ell com a la regidora Montserrat Cateura que ho va fer amb un to més cordial. Referent a l'obra vista del Parc Pont de la Cadena esmentar que la totxana si s'hagués protegit amb hidrofugant no s'hagués desfet per molts defectes de cocció que tingués. Una altra prova de que amb un manteniment periòdic podrem gaudir d'uns equipaments en millor estat i amb un cost econòmic més baix per l'ajuntament.

Sobre l'Aplicació del Pla de Participació, l'alcalde va comentar que ja s'està treballant i que estan fomentant la comunicació entre les entitats a través de la xarxa i que tant les entitats com els particulars han pogut donar la seva opinió sobre diferents projectes, entre ells, el dels usos que se li han de donar a la Federació Obrera i va recordar que ja als anys 2004 i 2005 van invertir 8.400€ i que el 2006 a l'Ajuntament de Molins de Rei se li va concedir el 2006 el Premi a la Innovació en Participació Ciutadana. Va reconèixer en definitiva que diferents actuacions previstes pel 2007 s'acabaran fent l'any 2008 i va afirmar que amb la participació de 25 persones del teixit associatiu ja estan prou representades totes les sensibilitats de Molins de Rei.

L'alcalde també va dir que hi haurà un Casa de la Vila aquest mes de desembre, que el cost del butlletí de la Fira de la Candelera va ser 0€ perquè no es va fer i que com el que es va produir va ser la Memòria de la legislatura i no tenia els números en aquell moment, "m'ho pregunteu una altra vegada i us contestaré".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara que el tó de la Cateura al respondre a les preguntes del Ple sigui més amable, no us fieu gens d'ella, és una "gata maula" que aspira a prendre-li el lloc a l'Ivan, que per cert no és gran cosa, però se li veu el llautó.

La Cateura ha fet coses molt grosses dins del partit per aconseguir ser la propera cap de llista. I d'ideals democràtics no en té cap ni un.

És filla de franquista, i només la mou omplir el seu EGO MALALTÍS. Si arriba al poder farà com tots ells o pitjor, perquè ho sabrà camuflar molt millor i no ens entererem de la meitat. És molt llesta i intrigant.
BARREJA EXPLOSIVA!!!

Anònim ha dit...

Si les respostes que dona l'equip de govern no fessin plorar, n'hi hauria per fer-se un tip de riure a la seva cara i al mig del ple.
Què es pensen, que som criatures i encara creiem que els reis són els "papes"?
Doncs de rei ni el de copes.
Visca la REPUBLICA!!!