diumenge, 27 de gener del 2008

Anem millorant les sensacions

Avui diumenge he sortit amb el Club Ciclista Molins de Rei com sempre a les 8:30 del matí per anar a esmorzar a la Penya Blanc-i-Blava de Sitges. A les costes del Garraf ha tornat a haver-hi un ritme infernal perquè a l'hivern tothom va per allà. Avui érem 9: el Santi Prat pare, Asensi de la Palma, el Marcos, Sergi, Toni Torà, Ramon Tena, Miquel Bofill, Quim Cupons. A Sitges ens hem trobat al Xavi, el Raül i el Lluís del Montjuic i amb l'Aleix (triatleta).

Després de l'esmorzar ja hem anat a un ritme tranquil excepte alguna acceleració i algun atac "guarro" dels meus per arribar primer en algun port de muntanya...jeje. La tornada ha estat per Sant Pere de Ribes, Sant Cugat Sesgarrigues, El Pla del Penedès, Sant Sadurní, Masquefa, Martorell, Molins i pujada final a Santa Creu per acabar d'estirar les cames. En total, uns 135 kms i amb bones sensacions després que el dijous no anés tan bé quan vaig sortir amb el Josep Ferrer (que no és el periodista per cert).

Aquest any sembla que les sortides del club estan funcionant millor i això que encara no estem en la temporada oficial de sortides, que comença al març. Ara toca agafar fons, o sigui, fer quilòmetres a un ritme suau, però també amb alguns canvis de ritme per animar la sortida!