dimarts, 22 de gener de 2008

Forum Social Català

El Fòrum Social Català neix el juny de 2007 d’una autoconvocatòria dels moviments socials per respondre a la Jornada d’Acció Global del 26 de gener, nascuda en el marc del Fòrum Social Mundial del 2007.

El dia 25 i 26 tindran lloc els actes unitaris a la Universitat de Barcelona, però durant la setmana prèvia (19-24 de gener) hi haurà actes de forma descentralitzada arreu dels Països Catalans. El dia 27 se celebrarà la manifestació pels carrers del centre de Barcelona sota el lema: «Un altre món és possible».

Animem a participar a totes les persones, moviments, plataformes, col•lectius i organitzacions de tot àmbit: sindicals, ecologistes, feministes, de consum responsable, pels drets de les persones immigrades, contra el racisme, per un habitatge digne, contra l’especulació immobiliària i en defensa del territori, contra la precarietat, per les llibertats sexuals, a favor dels drets dels pobles, per la llibertat cultural, a favor de la pau i contra el militarisme, de joventut... i a tot aquell que lluiti a nivell local i/o global pels drets individuals i/o col•lectius, que creuen en fer possible un altre món.

Hem de mostrar a la nostra societat i als poders que ja existeixen alternatives, altres maneres de fer, que aposten per construir un món just, solidari i no violent i respectuós amb el medi ambient i els seus pobles.

Programa de seminaris
Vídeo de presentació i difusió
Cartells

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Breast Milk And Medications
[url=http://www.fiestaspatriassantaana.com/]finasteride no prescription[/url]
See the list of reputable online pharmacies selling Propecia (Finasteride) at discounted price.
http://www.fiestaspatriassantaana.com/ - propecia cost

Anònim ha dit...

[url=http://ebiteua.com/forum67-prostitutki-ivanofrankovska-i-oblasti.html]Проститутки Ивано-Франковска[/url]