divendres, 22 de febrer del 2008

Ara tindrem un nou càrrec de confiança, que cobrarà 3.300 € mensuals

Aquest divendres al matí hem tingut reunió de la Junta de Portaveus, que ha començat tard perquè l'equip de govern estava reunit negociant el tema de l'Assessor d'Alcaldia del que us he parlat amb l'article anterior.

En la reunió del dimecres, sinó arriba a ser per la pregunta de la CUP, els socis de govern no sabrien encara avui que l'assessor cobrava inicialment 3.500 € mensuals. Com pot existir aquesta falta de comunicació entre Iniciativa i els seus socis d'ERC i CiU?

Al final l'Assessor cobrarà 3.300 € mensuals. La pressió negociadora d'ERC i CiU només ha aconseguit rebaixar 200 € al mes. Els hi semblava inacceptable 3.500€ i ara 3.300€ es pot acceptar?

Amb casos com aquest la veritat és que ens posen molt fàcil la feina d'oposició de la CUP però preferiria que això no passés i que els partits de l'equip de govern actuessin amb més ètica, perquè sinó després la gent del carrer s'acaba creient allò de que tots els polítics son uns lladres o coses per l'estil.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

I en akest, cas qui serà "l'enxufat"?
A qui tenen de col•locar ara?
Han explicat el motiu de la creació d’akest nou lloc de treball?
Intuïu des de la CUP el motiu real, no l’oficial?
K hi guanyarà Molins?
Per desgracia penso k són masses preguntes i molt pokes respostes amb argument des del govern.
Hi podem fer alguna cosa des de la ciutadania k ja n’està tipa de tanta mentida, mediocritat i cara dura?

Àlex Maymó i López ha dit...

L'entxufat encara no se sap. Com a mínim no ho sabem nosaltres i fins que el nomenin no ho sabrem.

El motiu "oficial" que ens han donat és que a l'àrea d'alcaldia creuen que la persona de confiança de l'alcalde ha de ser un càrrec de confiança perquè així si canvia el govern la poden canviar. També diuen que les tasques de protocol no les hauria de fer una administrativa i per això busquen un assessor.

Jo personalment crec que no fa falta per un poble com Molins un assessor per protocol o es pensa l'alcalde que és una gran autoritat?????

A Molins a la practica li costarà 25.000 € anuals de més en concepte de la diferència de sous entre l'administrativa que hi havia fins ara i el nou assessor.

A la ciutadania ens queda el dret a queixar-nos, que en moltes ocasions és un sistema eficaç perquè rectifiquin quan veuen que poden perdre molts vots.

Nosaltres, des de la CUP, conjuntament amb els sindicats, ho donarem a conéixer públicament i ho denunciarem a l'opinió pública però si volen ho poden fer perquè tenen majoria de regidors i de fet així ho faran.

Anònim ha dit...

Pot ser que l'assessor de l'alcalde, pel mateix preu assessori els altres dos que queden. Si l'alcalde millora en el fons i les formes, també ho poden fer els d'ERC i CiU. Jo, m'ofereixo gratis per a ser cap de protocol, amb aquesta gent, no cal tenir gaires estudis, oi? Com diuen: Quanta roba i poc sabó, i tan neta que la volem. En aquest cas, voldria net l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Nunca havia habido tantos escandalos en el Ayuntamiento de Molins de Rey como desde que el FRANCH i el TAL'IVAN dirigen el destino de los molinenses.

Daria para toda una colección completa de "EL TOMATE", Volúmenes del 1 al 13.389

!Que verguenza!

Anònim ha dit...

Els psicòpates tendeixen a ocupar posicions importants en els partits polítics

Habilitat per mentir, no sentir cap remordiment o sentiment de culpa, enlluernar per transmetre sensacions, manipular xifres i assetjar el contrari. Són actituds que defineixen una personalitat psicopàtica. Segons el psicòleg clínic Iñaki Piñuel, no és estrany trobar psicòpates entre els directius d'empresa, però també ocupant posicions d'importància en organitzacions polítiques, sindicals o socials. Això no vol dir, però, que tots els polítics siguin psicòpates. La personalitat psicopàtica no es considera una malaltia mental.

La màxima aspiració d'un psicòpata és el poder i, per això, tria aquelles professions que li garanteixen ràpidament el seu objectiu. Un cop al cim, la seva tasca depredadora és temible, perquè ja és molt díficil posar-los límit. El psicòpata no sent cap remordiment o sentiment de culpa i això li permet fer de la mentida una gran habilitat. Menteix amb tanta convicció o certesa que es posa el seu interlocutor a la butxaca deixant-li una sensació de veracitat. A més, tot i ser incapaços de sentir emocions, la seva necessitat social de transmetre-les a l'electorat per "enlluernar i arrossegar emocionalment milions de seguidors" els obliga a fingir-les.

Aquestes són algunes de les característiques dels psicòpates que segons el professor titular de la Universitat d'Alcalá Iñaki Piñuel casen perfectament amb el perfil d'un polític, tot i que no vol dir que tots els que es dediquen a la política tinguin aquesta personalitat.

Aquests autistes sentimentals, com els descriu el psicòleg, recorren a l'assetjament i la fustigació per aconseguir que els possibles votants i l'opinió pública carreguin contra l'adversari polític. Piñuel ha analitzat la política dels últims anys a Espanya i critica que els partits polítics practiquin "l'intent d'assetjar i acorralar el contrari" i no el convenciment a partir de raons sobre un "programa o projecte polític".

En aquest sentit, apunta que els polítics amb caràcter psicopàta a vegades no dubten a exagerar les dades i llençar xifres i judicis de valor que són extrems i que empenyen l'adversari a una situació de linxament social, una mena, explica, de mòbing polític.

Iñaki Piñuel, autor del llibre "Mi jefe es un psicópata", conclou que es tracta d'individus freds i que mantenen molt bé la calma en les situacions més crítiques. A Espanya es calcula que entre un 11 i un 12 per cent de la població presenten alguna de les tres personalitats psicopátiques, que poden ser de caràcter maquiavèl·lic, grimpa o narcisista.

ENRICH. Records.

Àlex Maymó i López ha dit...

Primer de tot agrair l'explicació del tema dels psicòpates ja que és ressenyable que es calculi que un 12% ho són.

Respecte a si ara hi ha més escandols que abans no ho sé però a vegades hi ha escandòls que no es coneixen i per tant també és molt important que hi ha mitjans com internet on és fàcil informar de tots aquests temes.

També depen de l'oposició, perquè el PSC ja va dir que no denunciaria el tema del sou de l'assessor d'alcaldia (segurament perquè ells ho fan molt pitjor en els seus ajuntaments). L'únic que van dir a la Comissió Informativa és la manca de previsió de l'equip de govern perquè fa un mes es va aprovar el pressupost i aquest canvi no estava previst.

Anònim ha dit...

Quina vergonya! Quan el poble decidirà què es fa amb els seus impostos? Primer l'augment dels sous, ara els càrrecs de confiança...

Ja sé que és una mica precipitat però pot ser podríeu convocar una concentració a l'hora del ple per tal de fer-nos sentir quan aprovin el punt.

Salut!

Àlex Maymó i López ha dit...

La veritat és que si que seria una bona acció una concentració pel dimecres però és una mica precipitat i precisament aquest punt es tractarà molt tard perquè abans hi ha molts punts i sobretot el tema de l'aprovació del Pla d'Actuació Municipal (PAM), que tindrà un debat molt llarg.

El problema però és el de sempre, mobilitzar la gent, i a vegades això és difícil ja que si mobilitzes poca gent és quasi contraproduent.

Lo ideal seria que existís un moviment veïnal fort a Molins que fos qui es mobilitzés sense que un partit polític hagués de convocar-ho ja que al cap i a la fi son temes que ens afecten a tots i totes.

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord, és cosa de tots i totes, només era una proposta fruit de la impotència i de la sensació de que en fan una rere l'altre sota el nostre consentiment ja que no hi diem res, no volia responsabilitzar a la CUP ni molt menys, prou que feu. Però quan te n'assabentes penses: què puc fer per mostrar el meu desacord?
Però en fi, l'experiència ens diu que costa molt mobilitzar a la gent. El dia a dia ens arrossega en una rutina que no sé ben bé a on ens porta.

Apa, salut i molts ànims!

Anònim ha dit...

Nois i noies, és una llàstima que jo ja no visqui a Molins de Rei, vull mostrar-vos el meu ple suport a la política que feu, per fi, després d'anys i anys de veure constantment la decepció que em provoquen tots els partits, un rera l'altre, algú em fa creure que hi ha una altra forma de fer política, la vostra, com diu el Josep Ferrer en l'editorial de "El llaç" això és mes rellevant tenint en compte que molts de vosaltres proveniu de moviments antisistema (si m'equivoco rectifiqueu-me) i ara heu acceptat el joc democràtic i heu entrat en el sistema per canviar-lo. Si algun cop torno a Molins de Rei, cosa que no dubto, i seguiu aixi, us votaré.

Per cert, m'han dit que teniu bastant histèric a l'Ivan, que cada cop que sent a parlar de vosaltres es posa com una fiera, jeje, això vol dir que veu clarament que si seguiu aixi a les properes eleccions els fareu molt mal.

Felicitats a tots i a totes!

Àlex Maymó i López ha dit...

Primer de tot gràcies per les felicitacions i intentarem seguir treballant com ara.

És cert que provenim de "moviments antisistema". A mi m'agrada més anomenar-ho esquerra transformadora i encara ho som perquè malgrat participem de les institucions tenim molt clar que s'ha de transformar la societat i això passa per canviar tota l'estructura dels estats i també a nivell mundial sinó volem portar el món al caos que anem encaminats.