dimarts, 19 de febrer del 2008

Participa per Millorar Molins!

A partir d'avui dimecres 20 de febrer ja està totalment operativa la plana web www.milloremmolins.cat . Aquesta iniciativa parteix de la CUP de Molins de Rei i té dos objectius principals.

Per una banda es potenciarà el Certamen Millorem Molins per finançar projectes de les entitats de la vila i per l'altra banda s'ha habilitat un formulari perquè qualsevol molinenc/a pugui aportar propostes, opinions i/o queixes, que des de la CUP ens encarregarem de donar resposta.

La manera de participar-hi és ben fàcil i només es tracta d'omplir el formulari que trobareu a la web. És important que especifiqueu el vostre correu electrònic perquè així us podrem enviar la resposta. Igualment publicarem totes les propostes, opinions i queixes a la web com també ho farem amb les respostes.

Des de la CUP hem pogut constatar en els primers mesos de feina com a grup municipal que hi ha molts vilatans i vilatanes que ens fan preguntes o aporten propostes i queixes i que no ho fan molts cops davant de l'ajuntament per desconfiança o per desconéixer els mecanismes.

Per tot això ens comprometem a facilitar aquests tràmits als vilatans i vilatanes i farem tots els tràmits necessaris per donar resposta o per traslladar a l'equip de govern els temes que es posin sobre la taula.