dilluns, 18 de febrer del 2008

Segona calçotada de la CUP

Aquest diumenge 24 de febrer es celebrarà la segona calçotada de la CUP de Molins de Rei. Just fa un any es va celebrar la primera edició, que també era un dels primers actes públics de la CUP a Molins de Rei.

Amb aquesta calçotada pretenem aconseguir dos objectius. Primerament volem trobar-nos tots aquells i aquelles que creiem en el projecte de les CUP i poder compartir opinions i impressions al respecte. També evidentment servirà com a una petita font de finançament perquè sempre hem cregut que hem de tenir les nostres pròpies fonts de finançament i no dependre mai al 100% del finançament que rebem de l'ajuntament pel fet de tenir presència en el consistori.

La calçotada tindrà lloc a les 15:00h a la Plaça de la Llibertat i constarà com l'any passat de butifarra, cansalada, amanida, pa amb tomàquet, aigua i vi, i evidentment calçots (sense limitació). Recordem que els calçots són ecològics.

Els tiquets costaran 10 € si es compren anticipadament a la Traska Truska, Pastisseria Roca, Art Gràfic o a la Boddegueta. El mateix diumenge també es vendran tiquets al preu de 13 €.

Us hi esperem!